Shërbimi për klient

Blog

auto_sony-ps51571060341

Paraqitet në video prototipi i konzolës PlayStation 5

Sajti LetsGoDigital kohët e fundit i krijoi renderët 3D të konzolës Sony PlayStation 5, e cila e ka një dizajn unik në formën e shkronjës V. Sajti tani e ka krijuar një video ku e tregon prototipin e kësaj konzole dhe na jep një pasqyrë edhe më të bukur të dizajnit.

Videoja e paraqet një pajisje identike, të cilën gjithashtu e kemi parë edhe në rendere. Shihen butonat në pjesën e përparme, me funksionet që do t’i kenë. Është edhe butoni stand-by, butoni reset/record dhe butoni eject, shkruan KOHA Ditore. Butoni i fundit e mundëson nxjerrjen e disqeve 100 GB Blu-ray BDXL, të cilat do të përdoren për lojërat PlayStation 5.

Sony PlayStation 5, të paktën në këtë formë të renderit 3D, do të ketë dizajn në formë të shkronjës V, dhe kjo do të duhej të ndihmojë në ftohjen e pajisjes. AMD do të jetë përgjegjës për procesorin (CPU 8C/16T e bazuar në Zen 2), si dhe kartelën grafike Navi me mbështetje RDNA.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.