80 Litra

8000T-ES-080-5

Bojler Bosch 2KW 80L
8000T ES080

189.90
Categories: ,

Përshkrimi i produktit

Nxehësi i thatë, i mbrojtur me mbështjellës nga gurët
Anoda mbrojtëse e magnezit
Izolimi PU me dendësi të lartë, trashësia e shtuar në 32 mm
Modeli i kthyeshëm, mundësia për montim vertikal dhe horizontal (gyp INOX-i)
Logo 3D e markës
Automatika me rregullim preciz të temperaturës dhe me ekran
Dizajn shumë i fortë i trupit të bojlerit
Kazan i emaluar i çelikut i cilësisë së lartë
Kapaciteti: 80L
Dimensionet (mm): 460 x 780 x 440
Pesha (kg): 21.4
Garancioni: 24 + 36 Muaj