Hugo

Kalorifer

KALORIFER HUGO 2000W
JB-15

11.99
Kategoria:

Përshkrimi i produktit

Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes
Fuqia e Ngrohjes :2000W
Kontroll:Termostat I Rregullueshem
Mbrojtja nga mbinxehja

Vlerësimet

Për momentin nuk ka vlerësime për këtë produkt.

Bëhu i pari që e vlerëson “KALORIFER HUGO 2000W
JB-15”