Pastrues Ajri

Xiaomi2s
mj-air2s-07photoTB2wqMdXAfb_uJkHFqDXXXVIVXa_!!434522220

MI Pastrues Ajri AC-M4-AA 2S

349.90
Kategoria:

Përshkrimi i produktit

* Modeli i ri i pastrimit të ajrit Xiaomi 2S nuk është vetëm një version i përmirësuar i Mi Air 2, por edhe një kombinim i karakteristikave të modelit Pro.
– Produkti 2 filtër dhe me një vlerë të pastrimit të ajrit të pastër (CADR) prej 310m³ / h, me karakteristika shtesë të versionit Pro si sensor lazeri të grimcave dhe ekran OLED që mundësojnë të tregon vlerat në kohë reale PM2.5.
– Përveç që tregon vlerat PM2.5, ai gjithashtu mund të zbulojë grimcat aq të vogla sa 0.3μm në madhësi
– Lidhje me WIFI
– Me detector të kualitetit të ajrit
– Pesha: 4.5kg me filter të përfshirë
– Niveli i zhurës vetëm 40 dB
– Zona e aplikueshme: 30 m²