75 INCH

75N5800
75N580075N580075N580075N580075N580075N580075N5800

TELEVIZOR HISENSE H75N5800 | 75″ LED UHD 4K SMART TV VIDAA

2,299.00

Ultra HD i certifikuar i Hisense TV jep 4 herë rezolucionin e një TV me Full HD dhe zbulon të gjitha detajet që nuk janë parë kurrë më parë. Argëtohuni në dhomën e ndenjes në shtëpisë tuaj që konkurron me kinematë. Derisa madhësia e një ekrani rritet, çdo piksel ofron cilësi më të mirë të imazhit.
Një kombinim i teknologjive audio përfshirë Dolby Audio, DTS dhe dbx-TV është integruar për të marrë tinguj shumë të pastër. Shijoni tingullin kristal të pastër.

Përshkrimi i produktit

Fotografia / Ekrani:
75″ – 189 cm
4K Ultra HD 3840 × 2160
UHD Upscaling
HDR10
2400 PCI (Kriteri i indeksit të fotografisë)

Tiparet e Smart TVs
Sistem operativ Vidaa
Wifi
App Store
Shfletues
Youtube
Anyview Cast
Auto update

Zerimi:
Dolby Digital Plus
DBX-tv
Total Surround
Total Sonics
2×15 W

Garanci: 2 vite