50 INCH

Zbritje
50pus7354
50PUS735450PUS735450PUS735450PUS735450PUS7304_12-RCP-global-001

TELEVIZOR PHILIPS 50PUS7354/12 | 50″ LED UHD 4K SMART TV ANRDOID AMBILIGHT

749.90 599.00

 

Nata e filmit me familje. Lojë e madhe. Sido që të jetë rasti, vendosni një cilësi të shkëlqyeshme të fotografisë dhe tinguj të shkëlqyeshëm. Kjo seri e 7000 TV Philips e bën të gjithë përmbajtjen tuaj të duket e shkëlqyer dhe Ambilight ju ofron një përvojë si asnjë tjetër TV. Android ju mundëson të keni aplikacione pafund .

Përshkrimi i produktit

Fotografia / Ekrani:
50″ – 126 cm
4K ULTRA HD 3840 x 2160
P5 Perfect Picture Engine
Dolby Vision
HDR10+
1700 PPI (Indexi i performancese se fotografise)
Ambilight 3

Tiparet e Smart TVs
Sistem operativ Android
16 GB Memorie
3 GB Ram
Quad Core
Wifi
Play Store
Youtube
Google Voice Assistent
Auto update

Zerimi:
Dolby Atmos®
5 Band Equalizer
Bass Enhancement
2×10 W

Garanci: 2 vite