55 INCH

55OLED854_12-IMS-en_GB
55OLED854_12-MI1-global-00155OLED854_12-RTP-global-00155OLED854_12-A2P-global-00155OLED854_12-U1P-global-00155OLED854_12-RCP-global-00155OLED854_12-COP-global-001

TELEVIZOR PHILIPS 55OLED854/12 | 55″ OLED UHD 4K SMART TV ANDROID AMBILIGHT

1,999.00

Gjithmonë shijoni një pamje mahnitëse të gjallë. Nga drama e një miniserive HDR deri në sport, ky TV Philips OLED jep thellësi të vërtetë, ngjyra të vërtet dhe lëvizje të qetë.

Përshkrimi i produktit

Fotografia / Ekrani:
55″ – 139 cm
OLED
4K ULTRA HD 3840 x 2160
P5 Pro Perfect Picture Engine
Ultra Resolution
Micro Dimming Perfect
Perfect Natural Motion
HDR 10+/ WCG 99%
Dolby Vision
5000 PPI (Indexi i performancese se fotografise)
Ambilight 3 / +Game Mode

Tiparet e Smart TVs
Sistem operativ Android TV™ 9 (Pie)
16 GB Memorie
3 GB Ram
Quad Core
Wifi
Play Store
Youtube
Google Assistant Voices
Auto update

Zerimi:
Dolby Atmos®
Dolby Digital MS12 V2.3
DTS-HD(M6)
2.1 Channel
10 W x 2 mid-high speaker
30 W sub-woofer
5 Band Equalizer
A.I. Sound
Clear Dialogue
Dolby Bass Enhancement
Dolby Volume Leveller
Night mode
Auto Volume Leveller
Bass Enhancement

Garanci: 2 vite