65 INCH

65OLED803
65OLED80365OLED80365OLED80365OLED80365OLED80365OLED80365OLED80365OLED80365OLED80365OLED803

TELEVIZOR PHILIPS 65OLED803/12 | 65″ OLED UHD 4K SMART TV ANDROID

2,999.00

 

Pasuroni shikimin tuaj me Philips 803 OLED TV. Përjetoni një pamje më të mprehtë 4K UHD dhe një kënd më të gjerë shikimi. Shijoni një film ose netët me lojera me Ambilight. Ky TV i zgjuar nuk do të marrë përsipër dhomën tuaj të ndenjes, përveç nëse ju dëshironi.

Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Fotografia / Ekrani:
65″ – 165 cm
OLED
4K ULTRA HD 3840 x 2160
P5 Perfect Picture Engine
Perfect Natural Motion
HDR Perfect
4500 PPI (Indexi i performancese se fotografise)
Ambilight 3

Tiparet e Smart TVs
Sistem operativ Android
16 GB Memorie
Quad Core
Wifi
Play Store
Youtube
Google Assistant Voices
Auto update

Zerimi:
DTS-HD
DTS Studio Sound II
DTS TruSurround
2 x tweeter
10 W x 2 mid-high speaker
30 W sub-woofer

Garanci: 2 vite