65 INCH

65OLED934
65OLED93465OLED93465OLED93465OLED93465OLED93465OLED93465OLED93465OLED934

TELEVIZOR PHILIPS 65OLED934/12 | 65″ OLED+ UHD 4K SMART TV ANDROID

4,999.00

 

I pëlqeni filmat? Zhytuni në performancën kinematografike të këtij TV OLED+ . Brezi i ardhshëm P5 përpunimi i figurave dhe zmadhuesit të jashtëzakonshëm nga Bowers & Wilkins ju mbështesin në një imazh të gjallë dhe audio emocionuese. Do të shihni — dhe do të dëgjoni — çdo detaj.

Categories: , , ,

Përshkrimi i produktit

Fotografia / Ekrani:
65″ – 165 cm
OLED+
4K ULTRA HD 3840 x 2160
P5 Pro Perfect Picture Engine
Perfect Natural Motion
HDR10+
Dolby Vision
5000 PPI (Indexi i performancese se fotografise)
Ambilight 3

Tiparet e Smart TVs
Sistem operativ Android
16 GB Memorie
Quad Core
Wifi
Play Store
Youtube
Google Assistant Voices
Auto update

Zerimi:
5 Band Equalizer
Dolby Atmos®
Dolby Bass Enhancement
Sound by Bowers & Wilkins
50 Watt (RMS)

Garanci: 2 vite