65 INCH

Zbritje
ee-qled-q70r-qe65q70ratxxh-front
ee-qled-q70r-qe65q70ratxxh-rpersee-qled-q70r-qe65q70ratxxh-lpersee-qled-q70r-qe65q70ratxxh-lsideee-qled-q70r-qe65q70ratxxh-detaiee-feature-lifestyle-gallery-156 (2)ee-feature-lifestyle-gallery-156 (3)ee-feature-dark-and-light--brougee-feature-qled-begins-at-realitee-feature-see-the-details-in-boee-feature-intelligent-mode-1561ee-feature-see-the-picture--notee-feature-lifestyle-gallery-156ee-feature-lifestyle-gallery-156 (1)ee-feature-build-a-smart-home-wiee-feature-qled-makes-everything

TELEVIZOR SAMSUNG QE65Q70RATXXH | 65″ QLED UHD 4K SMART TV TIZEN

1,879.00 1,499.00

Ndriçimi i plotë me rrjetë paraqet një të zezë të mrekullueshme dhe të bardhën rrezatuese brenda skenave.
Plus, një procesor inteligjent 4K përmirëson figurën dhe optimizon çdo skenë.

Përshkrimi i produktit

Fotografia / Ekrani:
65″ – 165 cm
QLED
4K ULTRA HD 3840 x 2160
Direct Full Array 4X
Quantum HDR 8X
Quantum Processor 4K
HDR10+
3300 PQI (Indexi i kualitetit të fotografisë )

Tiparet e Smart TVs
Sistem operativ Tizen
Quad Core
Wifi
Play Store
Youtube
Bixby
Alexa
Google Assistant
Auto update

Zerimi:
Dolby Digital Plus
40 W | 2.1CH

Garanci: 2 vite