Shërbimi për klient

Aparat i ujit

Cmimi

Lloji • ,

  APARAT UJI BECKER ECO LM-YL1-1091B

  Aparat uji me sistem të ftohjes dhe ngrohjes nga BECKER. Ngjyra e bardhë Fuqia e ngrohjes/Fuqia e ftohjes 500w/80w Kapaciteti i rezervuarit të ujit te nxehtë 304S.S/1L  Kapaciteti i rezervuarit të ujit të ftohtë 304S.S/3.2L Rendimenti i ujit nxehtë 5 L/H ftohtë 2.8 L/H Dimensioni i produktit 285 x 290X820 (W*D*H) mm Pesha neto 11 kg  Certifikuar nga CE Garancion: 12 muaj

  109.90
 • APARAT I UJIT CONTI CSS-335

  Rerzervuar për ujë te ftohtë: 3.2L/H Rerzervuar për ujë te ngrohtë: 0.75L Garancion: 6 Muaj 8699936752286

  119.90