Shërbimi për klient

Bojler

Cmimi

Brendi

Kapaciteti • ,

  Bojler Bosch 1.5KW 10L
  2000T-T ES 010 5

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhet poshtë * Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kpaciteti: 10 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 250 x 410 Pesha (kg): 6.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  89.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 10l
  2000T-B ES010

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhjet sipër * Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kapaciteti: 10 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 250 x 410 Pesha (kg): 6.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  89.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 15L
  2000T-T ES015

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhet poshtë* Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kapaciteti: 15 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 310 x 410 Pesha (kg): 8.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  99.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 15L
  1000T ES 015 5 BO

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhet sipër * Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kapaciteti: 15 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 310 x 410 Pesha (kg): 8.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  99.90
 • ,

  BOJLER MONTUES GORENJE
  TG 80 N

  Presioni i punes: 6 bar Mbrojtje frost: Po Dimensionet: 48 × 80 × 49 cm Kapaciteti: 76,1 l 6 Vite Garancion në rezervuar 1 Vit Garancion në elektronikë

  109.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 50L
  1000T ES050

  Lidhje vertikale * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 50L Dimensionet (mm): 460 x 550 x 440 Pesha (kg): 17.7 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  109.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 2KW 80L
  1000T ES080 Slim

  Slim * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 80L Dimensionet (mm): 370 x 1130 x 350 Pesha (kg): 21.4 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  109.90
 • ,

  BOJLER MONTUES GORENJE
  TG 100 L

  Mbrojtje frost: Mbrojtje nga mbinxehja Dimensionet: 45 x 92 x 46 cm Kapaciteti: 100 l 6 Vite Garancion në rezervuar 1 Vit Garancion në elektronikë

  139.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 2KW 80L
  1000T ES080

  Lidhje vertikale * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 80L Dimensionet (mm): 460 x 780 x 440 Pesha (kg): 21.4 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  139.90
 • ,

  Bojler Bosch 2KW 120L
  1000T ES12

  Lidhje Vertikale apo Horizontale * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 120L Dimensionet (mm): 460 x 1080 x 440 Pesha (kg): 28 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  159.00
 • ,

  Bojler Bosch 2KW 80L
  8000T ES080

  Nxehësi i thatë, i mbrojtur me mbështjellës nga gurët Anoda mbrojtëse e magnezit Izolimi PU me dendësi të lartë, trashësia e shtuar në 32 mm Modeli i kthyeshëm, mundësia për montim vertikal dhe horizontal (gyp INOX-i) Logo 3D e markës Automatika me rregullim preciz të temperaturës dhe me ekran Dizajn shumë i fortë i trupit të bojlerit Kazan i emaluar i çelikut i cilësisë së lartë Kapaciteti: 80L Dimensionet (mm): 460 x 780 x 440 Pesha (kg): 21.4 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  189.90