Shërbimi për klient

Bosch

Cmimi

Lloji • ,

  Bojler Bosch 1.5KW 10L
  2000T-T ES 010 5

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhet poshtë * Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kpaciteti: 10 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 250 x 410 Pesha (kg): 6.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  89.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 10l
  2000T-B ES010

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhjet sipër * Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kapaciteti: 10 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 250 x 410 Pesha (kg): 6.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  89.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 15L
  2000T-T ES015

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhet poshtë* Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kapaciteti: 15 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 310 x 410 Pesha (kg): 8.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  99.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 15L
  1000T ES 015 5 BO

  Bojler me presion të lartë falë kazanit të çeliktë të emaluar Lidhet sipër * Rregullimi i temperaturës përmes pullës rrotulluese Nxehësi i zhytur nën ujë Ndërprerësi ON/OFF Kapaciteti: 15 Litra Dimensionet (mm) : 370 x 310 x 410 Pesha (kg): 8.5 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  99.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 1.5KW 50L
  1000T ES050

  Lidhje vertikale * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 50L Dimensionet (mm): 460 x 550 x 440 Pesha (kg): 17.7 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  109.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 2KW 80L
  1000T ES080 Slim

  Slim * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 80L Dimensionet (mm): 370 x 1130 x 350 Pesha (kg): 21.4 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  109.90
 • ,

  Bojler Bosch Tronic 2KW 80L
  1000T ES080

  Lidhje vertikale * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 80L Dimensionet (mm): 460 x 780 x 440 Pesha (kg): 21.4 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  139.90
 • ,

  Bojler Bosch 2KW 120L
  1000T ES12

  Lidhje Vertikale apo Horizontale * Rregullimi i temperaturës – automatik Bojler me presion të lartë falë kazanit të emaluar të çelikut Nxemësi i zhytur në ujë Kapaciteti: 120L Dimensionet (mm): 460 x 1080 x 440 Pesha (kg): 28 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  159.00
 • ,

  Bojler Bosch 2KW 80L
  8000T ES080

  Nxehësi i thatë, i mbrojtur me mbështjellës nga gurët Anoda mbrojtëse e magnezit Izolimi PU me dendësi të lartë, trashësia e shtuar në 32 mm Modeli i kthyeshëm, mundësia për montim vertikal dhe horizontal (gyp INOX-i) Logo 3D e markës Automatika me rregullim preciz të temperaturës dhe me ekran Dizajn shumë i fortë i trupit të bojlerit Kazan i emaluar i çelikut i cilësisë së lartë Kapaciteti: 80L Dimensionet (mm): 460 x 780 x 440 Pesha (kg): 21.4 Garancioni: 24 + 36 Muaj

  189.90