Shërbimi për klient

Figaro

Cmimi

Lloji • , ,

  FIGARO AEG HC 5672

  Fuqia:25W, 220-240V Dimensionet:43 x 47 x 330 mm

  9.99
 • , ,

  FIGARO BABYLISS
  271CE

  Materiali Qeramikë Fuqia: 230V

  14.99
 • , ,

  FIGARO PER FLOKE ROWENTA CF2132FO CERAMIC

  Temperatura maksimale 180 ° C Diametri 16 mm Ngrohje e shpejtë Veshje qeramike e cila mbron flokët

  14.99
 • FIGARO BABYLISS
  C319E

  Ngjyra:E zezë/argjend Diametër: 19mm Temperatura: 180 C

  19.99
 • ,

  FIGARO BABYLISS C20E

  Formë spirale: 25mm - 13mm Temperatura: 220°C Maksimumi Teknologji e ngrohjes së shpejtë Material qeramike

  27.99
 • , ,

  FIGARO BABYLISS
  C325E

  Ngjyra: E zezë Temperatura: 180 C Diametër 25 mm

  29.99
 • , ,

  FIGARO REMINGTON
  AS404

  400W 2 furça 2 nivele te nxehtësisë 1.8 m

  29.99
 • , ,

  FIGARO PER FLOKE ROWENTA CF3314FO 25MM

  Material qeramike Temperatura 200 ° C Diametri 25 mm 45W

  29.99
 • FIGARO PER FLOKE ROWENTA
  CF3352

  Ngrohje e shpejtë Temperatura konstante 200 ° C për rezultate perfekte E lehtë për ta përdorur

  29.99
 • , ,

  FIGARO REMINGTON
  AS300 E51

  2 nivele te ngrohjes 2 furça 19mm dhe 25mm Kabelli: 1.8m

  34.99
 • , ,

  FIGARO ME BRUSHE PER FLOKE ROWENTA CF8213FO 1200W

  Figaro dhe tharëse 1200W Jonizim Buton per ajer te ftohtë Rotacion automatik i brushës

  34.99
 • , ,

  FIGARO REMINGTON 19M CI76 E51(R45244 )

  Kabllo 1.8m Ngrohje e shpejtë (60 sekonda) Gama e temperaturës: 120 - 180° Temperatura maksimale 180 ° C Mbyllja automatike Veshje Turmaline Qeramike Stenda e mbrojtjes së nxehtësisë Qese rezistente ndaj nxehtësisë 19 mm

  34.99
 • ,

  FIGARO REMINGTON
  CI1019

  Temperatura: 180-210 C Ngjyra:E zezë

  39.99
 • , ,

  FIGARO RROTULLUESE PER FLOKE AS531E BABYLISS

  Fuqia:700W Temperatura:180 ° C Shpjetesia:2 Diametri:35 mm

  39.99
 • , ,

  Figaro flokësh Babyliss C260E

  3 temperatura ( 160, 180, 200 ) 220V Material keramike.

  39.99
 • , ,

  FIGARO REMINGTON 38 MM CI5538

  Maximum temperature: 140-210 degrees 8 temperature settings

  39.99
 • , ,

  FIGARO PER FLOK ROWENTA AIR BRUSH STARLA CF8215F0

  1200 W 2 shpejtësi 2 temperatura Butoni per ajër të ftohtë

  39.99
 • , ,

  FIGARO RROTULLUESE BABYLISS AS551E

  Furça rrotullohet në dy drejtime I pershtatshem per te gjitha gjatesite e flokeve Dizajn kompakt Ngjyra:E Zezë Dy shpejtësi Dy brusha me diametër 35 mm dhe 50 mm 2 Vite Garancion

  49.99
 • , ,

  FIGARO REMINGTON
  CI2725

  Temperatura 210°C Diametër: 25mm Kablli: 1.8 m Ideal për udhëtime Doreza rezistente ndaj nxehtësisë Qese për ruajtje gjatë udhëtimit

  49.99
 • , ,

  FIGARO ME BRUSHE REMINGTON
  AS800

  Brusha 21 mm dhe 38 mm me thumba Fuqia 800 W Buton për rregullimin e temperaturës

  49.99
 • , ,

  FIGARO REMINGTON
  CI6325

  Max: 220 ° C 25mm 10 temperature settings 45W

  49.99
 • , ,

  FIGARO PER FLOKE REMINGTON CI5319 E51

  Diametër: 19MM Temperatura: 140°C - 210°C Teknologji e ngrohjes së shpejtë Material qeramike

  49.99
 • , , ,

  THARESE & FIGARO ROWENTA
  CF9032F0

  Fuqia: 700W 2 shpejtësi 1,8 m Rrotullimi automatik i furçës

  59.99
 • , ,

  FIGARO RROTULLUESE ROWENTA
  CF9220D0

  Fuqia: 1000W 2 Shpejtësi 2 Brusha Rrotullim automatik Gjatësia e kabllos 1.8M 2 Vite Garancion

  69.99
 • , ,

  FIGARO RROTULLUESE ROWENTA
  CF9320D0

  1000 W Butoni për ajër të ftohtë 2 brusha Teknologji e qeramikëss Kontroll i temperaturës

  69.99
 • , ,

  FIGARO RROTULLUESE ME DY BRUSHA ROWENTA CF9522

  1000W 2 temperatura 2 shpejtësi Keratin & Shine Butoni per ajër të tfohtë 2 brusha Rrotullim automatik

  69.99
 • , ,

  FIGARO RRTULLUESE DHE THARSE ROWENTA CF9232 1000W

  1000 W Keratin & Shine 2 brusha (5cm dhe 3cm) 2 mbrojtëse të brushave 2 temperatura Rrotullim automatik Butoni për ndryshimin e drejtimit të rrotullimit (majtas / djathtas)

  69.99
 • , ,

  FIGARO RROTULLUESE ME BRUSH ROWENTA CF9530FO

  Brushë rrotulluese Fuqia: 1000W Sipërfaqja qeramike 2 lloje të brushave (diametri 5 cm dhe 3 cm) 2 drejtime të rrotullimit: majtas dhe djathtas 2 cilësi të temperaturës + ajër të ftohtë

  69.99
 • , ,

  FIGARO ME BRUSHE ROWENTA
  CF9421D0

  Konsumi i energjisë: 800 W Numri i temperaturave: 2 Gjatësia e kabllos: 1.8 m Funksionet: Ionizim, ajri i ftohtë

  79.99
 • , ,

  REMINGTON MASHE ME AVULL PROTECT CI8725

  HydraCare siguron ekuilibrin e përsosur të lagështisë dhe nxehtësisë Mjegull e ftohtë e cila hidraton flokët dhe mundëson stilimin me më pak nxehtësi Mbron flokët nga dëmtimi 25 mm Qeramike e përparuar e mbushur me vajra Keratin, Argan dhe Macadamia për flokë me shkëlqim dhe me pamje të shëndetshme Ekran dixhital 5 temperatura: max 220 ° C Ngrohje e shpejtë: 30 sekonda 1.8m

  139.99