Shërbimi për klient

Klima

Cmimi

Brendi

Lloji

Madhesia • FTOHES I AJRIT VIVAX HOME AC-6081

  Fuqia:600W Funksioni:3 in 1 (Ftohje,Pastrimin e Ujit,dhe Lagshtia) Shpejtesia:3 Kapaciteti:8L Garancion: 1 Vite

  79.99
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 9-SHE ACP-09CH25AES R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A++ Ngrohja:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-15°C deri 50°C Niveli i zhurmës: 59/56dB Garancion: 2 Vite

  199.00
 • , ,

  KLIME MONTUESE MAX MAC ACARG7-12-BR3 VETEM FTOHJE 12-SHE

  Kapaciteti i Ftohjes:3223W Kapaciteti i ngrohjes:3516W Qarkullimi i ajrit:650m3 Gaz Ekologjike:R410 Niveli i Zhurmes:39Db 5310311003450 Pa gypa dhe Mbajtese 4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  229.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 12-SHE ACP-12CH35AEX R410A

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-7°C deri 43°C Niveli i zhurmës: 41/56dB Garancion: 2 Vite

  249.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 9-SHE ACP-09PT25AEH NGROHJE DHE FTOHJE R410

  Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohje:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.0L/h AirFlow:370m3/h Kapaciteti i ftohjes:2600W Kapaciteti i ngrohjes:2500W Niveli i zhurmës: 52DB Dimensionet:466x397x765mm 3856005168378

  249.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 9-SHE ACP-09PT25AEF VETEM FTOHJE R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.0L/h Kapaciteti i ftohjes:2600W Niveli i zhurmës: 51DB Dimensionet:454x365x700mm Garancion: 2 Vite 3856005168385

  269.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE TCL TAC-12CHPA/K FTOHJE DHE NGROHJE R410

  Me gypa dhe mbajtese Klasa e Energjise:A Fuqia e ftohjes:1200W Fuqia e ngrohjes:1080W Gaze Ekologjike:R410 Garancion: 4 Vite(24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  279.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 12-SHE  ACP-12PT35AEF VETEM FTOHJE R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Kapaciteti i ftohjes:3500W Niveli i zhurmës: 53.7dB Garancion: 2 Vite 3856005158966

  299.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 12-SHE ACP-12PT35AEH NGROHJE DHE FTOHJE R410

  Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohje:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h AirFlow:425m3/h Kapaciteti i ftohjes:3500W Kapaciteti i ngrohjes:2900W Niveli i zhurmës: 53.7DB Dimensionet:466x397x765mm

  299.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX 12-SHE ME INVERTER ACP-12CH35AEQI R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A++ Ngrohja:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-15°C deri 50°C Niveli i zhurmës: 40/56dB Garancion: 2 Vite

  349.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX ME INVERTER 12-SHE ACP-12CH35AERI R410A

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A++ Ngrohja:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-15°C deri 50°C Niveli i zhurmës: 38/5dB Garancion: 2 Vite

  399.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE MAX MAC ACARG7-18-BR5 VETEM FTOHJE 18-SHE R410

  Pa gypa dhe Mbajtese 4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  399.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE TCL ME INVERTER 12-SHE TAC-12CHSA/HCI

  Me gypa dhe mbajtese Kapaciteti: 12000 BTU INVERTER Klasa energjisë: A Gas Ekologjik R410A Kapaciteti në ftohje 3.5 kW Kapaciteti në ngrohje 3.8 kW Niveli operativ: -15°C LED Display Niveli i zhurmës: 38/54dB Garancion: 4Vite(24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë) 8866000017249

  449.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 18-SHE ACP-18CH50AEX R410A

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.8L/h Niveli operativ:-7°C deri 43°C Niveli i zhurmës: 43/56dB Garancion: 2 Vite 3856005167265

  479.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE MAX-ACARG7-24-BR7 VETEM FTOHJE 24-SHE R410

  Pa gypa dhe Mbajtese 4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  579.90