Shërbimi për klient

Konvektor

Cmimi

Lloji • KONVEKTOR PER NGROHJE VIVAX
  CH-2004 2000W

  Tipi I Nxemses:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:750W/1250W/2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Garancioni :12 muaj

  19.99
 • KONVEKTOR PER NGROHJE VIVAX
  CH-2006FW 1600W

  Tipi I Nxemses:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:1200W/2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Garancioni :12 muaj

  29.99
 • KONVEKTOR PANEL VIVAX
  PH-1500 1500W

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:1500W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri Garancioni :12 muaj

  39.99
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 1500-1WI 1500W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:1500W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×620×105 Pesha:3.8kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni: 2 Vite

  75.00
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 2000-1WI 2000W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:2000W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×822×105 Pesha:4.8kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni: 2 Vite

  85.00
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 2500-1WI 2500W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:2500W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×997×105 Pesha:5.6kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni: 2 Vite

  119.00