Shërbimi për klient

Makine e rrojes

Cmimi

Lloji • MAKINE E RROJES HUGO H-MR001

  8.99
 • , ,

  MAKINE PER HUNDE / VESH BABYLISS E650E

  Material prej çeliku inox 8 manualë të qethjes

  10.99
 • MAKINE PROFESIONALE E RROJES HUGO H-MQ01

  12.99
 • MAKINË E RROJES AEG HSM/R 5673/5638

  Prerëse flokësh / mjekër 2-në-1 dhe heqës i qimeve nga hunda / veshi 5 gjatësi për prerje (0, 3, 6, 9, 12 mm) 4 shtojca të krehërve Përdorim i thjeshtë për shkak të dizajnit të dorezës ergonomike Koka e heqshme e rruajtjes për pastrim të lehtë Tregues i karikimit me bateri LED Përshinë 7 pajisje shtesë: baza e karikimit , adapteri për karikim, furça pastrimi, 4 krehër (3, 6, 9, 12 mm)

  17.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES REMINGTON TF70

  Qendrueshmëria e baterisë: 60 min Garanci: 2 vite

  24.99
 • , ,

  MAKINE PER FLOKE HUNDE VESH BABYLISS E823E

  Makine 6n1 Mund të përdoret për prerjen e flokëve, mjekrësë dhe qimeve të hundës apo veshëve . Garanci: 2 vite

  24.99
 • MAKINE E RROJES BABYLISS E707CE

  Gjatësia e prerjes 3mm - 25mm 10 madhësi të krehërve Garanci: 2 vite

  24.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES REMINGTON PG180 E51

  Materiali i çelikut Kreu prerës preciz Krehër me pesë matje(0,5-5 mm) Garanci: 2 vite

  29.99
 • , ,

  MAKINE PER RROJE REMINGTON MB4010

  Gjatësia e prerjesë nga 0.5mm - 16.5mm Jetëgjatësia e baterisë me një karikim - 110min Garanci: 2 vite

  29.99
 • ,

  MAKINE PER QETHJE REMINGTON HC5150

  Prerje me gjatësi: 1mm - 42mm Tension operativ: 220-240 V / 50-60 Hz Qendrueshmëria e baterisë: 30 min Garanci: 2 vite

  39.99
 • , ,

  MAKINE PER RROJE / HUNDE REMINGTON MB4122

  Dhëmbëzim CaptureTrim Blades për një performancë të shkëlqyer Krehër me 9 vendosje Pjesë për hundë dhe vesh Material i çelikut Furçë pastrimi Qese udhëtimi Garanci: 2 vite

  39.99
 • ,

  SET ROWENTA TN1410F0

  Përformanc e lartë e prerjesë Rrotullimet e motorit  6250 rpm Gjatësia e prerjesë 1mm - 30mm 2 krehër Bazë për karikim Garanci: 2 vite

  39.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES SET REMINGTON PG6030

  Tehe të veshura me Titan 5 kombinime fikse (1,5 - 12mm) dhe 1 kombinim i rregullueshëm (2 - 16mm) Garanci: 2 vite

  49.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES BRAUN 150-S1

  Teknologji SmartFoil Precize 100% rezistente ndaj ujit Pastrohet lehtë Kapak mbrojtës Jetëgjatësi e gjatë e baterisë

  49.99
 • ,

  MAKINE RROJE BRAUN HC 5010

  Makinë për prerjen e flokëve performancë e lartë 9 gjatësi Garanci: 2 vite

  49.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES REMINGTON PF7200

  Indikator LED Dizajni ergonomik Perfekt për lëkurë të ndjeshme Teknologjia Flexing Foil Dual Garanci: 2 vite

  54.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES REMINGTON MB070 E51

  1mm, 2mm, 4mm, dhe 6mm 100% rezistent ndaj ujit Jetë e gjatë e baterisë Asnjëherë nuk ka nevojë të zëvendësoni kokën Garanci: 2 vite

  59.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES BRAUN 170S-1

  Precize Gjatësia e prerjes 0.05mm Pastrim i lehtë Garanci: 2 vite

  69.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES BRAUN CRUZ 5 FACE

  Ngjyra e produktit: E zezë Wireless Operim pa kabllo: 30 min Garanci: 2 vite

  89.99
 • ,

  APARAT PER PASTRIMIN E FYTYRES REMINGTON RECHARGE FC2000

  Teknologji e përparuar e pastrimit të fytyrës Teknologjia e veprimit të dyfishtë Rezistente ndaj ujit Përfshinë 3x koka te furçave Bateria Lithium Ion Garanci: 2 vite  

  89.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES REMINGTON PR1230 E51

  3 koka rrotulluese Garanci: 2 vite

  89.99
 • , ,

  REMINGTON DUAL TACK 360 R3130

  Tre koka rrotulluese me tehe çeliku inox për një performancë cilësore të prerjes Teknologjia Flex dhe Pivot për hapëse më të ngushta dhe hapëse të dyfishtë për një mbulim më të madh të sipërfaqes Prerëse pop-up për detaje Vjen me furçë pastrimi Garanci: 2 vite

  89.99
 • MAKINE E RROJES BRAUN 320S-4

  Sistemi FreeFloat Triple i Veprimit kap flokë të gjatë dhe të shkurtër me një goditje për rehati maksimale të lëkurës Prerës për mirëmbajtjen e djegieve anësore, mustaqeve ose mjekrës Një karikim prej një ore, për përdorim 45 minuta Garanci: 2 vite

  89.99
 • , ,

  MAKINE E RROJES REMINGTON XR1350

  Teknologjia HyperFlex (lejon produktin të përshtatet në çdo kënd në fytyrës E lehtë për tu përdorur Precize Garanci: 2 vite

  119.90