Shërbimi për klient

Mini Shporet

Cmimi

Lloji • ,

  MINISHPORET CLATRONIC MBG 3726

  Kapaciteti i furrës 20 litra Nxehtësia e lartë dhe e poshtme, mund të përdoret në kombinim 4-vendosës; - Nxehtësia e lartë dhe e poshtme - Nxehtësia e lartë - Nxehtësia e poshtme - Off Kontrolli i temperaturës (90 ° C – 230 ° C) 1300 W

  49.99
 • , ,

  MINI SHPORET HUGO ME DY PLLAKA H-FP001 38L

  Kapaciteti i furrës: 38L Fuqia e nxemësit: 1600W 2 Zona gatimi

  69.00
 • Mini Shporet Hugo 2 Pllaka
  H-OM

  Niveli i energjisë: 220-240v Konsumi i energjisë:1000-2500w Dimensionet (Gjerë x Lartë x Thellë):21.8x36x43 Volumi i përdorshëm i furrës: 36 litra Mbajtësi i tavës: Më terheqje Ngjyra:White

  85.00