Shërbimi për klient

Ngrohje / Ftohje

Cmimi

Lloji • KTHESA ALBA 90 E ZEZE

  3904683380169

  3.49
 • QYNGE ALBA 1M E ZEZE

  3904683380138

  3.99
 • NXEMSE ELEKTRIKE NSB-80B

  5027420013583

  6.99
 • NXEMSE ELEKTRIKE 080QT04

  2014120123547

  7.90
 • FLLADITESE TAVOLINE HUGO
  H-F12

  8866000015008

  8.99
 • FLLADITESE HUGO
  H-F16

  8866000014995

  9.99
 • KALORIFER VIVAX 2000W
  FH-2050

  Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes Fuqia e Ngrohjes :2000W Kontroll:Termostat I Rregullueshem Mbrojtja nga mbinxehja

  9.99
 • KALORIFER HUGO 2000W
  JB-15

  Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes Fuqia e Ngrohjes :2000W Kontroll:Termostat I Rregullueshem Mbrojtja nga mbinxehja

  11.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED
  SINBO SFH-3309

  Ngrohës: infra të kuqe Zona e ngrohjes :12 m2 Energjia e ngrohjes: 1000 W Kontroll: mekanike Mbrojtja nga mbinxehja

  12.99
 • NXEMSE E VOGEL ME TELA INFRARED SINBO SFH-3309

  8693807204843

  12.99
 • NXEMSE ME TELA HUGO 1800W
  LX-2830X

  Ngrohës: me tela me uje Energjia e ngrohjes: 900/1800w W Kontroll: mekanike-nderpresres i sigurise

  14.99
 • NXEMSE ME TELA BECKER 1800W
  160QT62

  Ngrohës: me tela me uje Energjia e ngrohjes: 900/1800w W Kontroll: mekanike-nderpresres i sigurise

  16.99
 • KONVEKTOR PER NGROHJE VIVAX
  CH-2004 2000W

  Tipi I Nxemses:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:750W/1250W/2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Garancioni :12 muaj

  19.99
 • NXEMSE ME TELA BECKER 1500W
  150QT51

  Ngohes Elektrik :Me tela 3 Fuqia e Ngrohjes:1500W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: në 2 faza me termostat

  19.99
 • NXEMSE ELETRIKE ME TELA PREMIUM QT55

  6949177312032

  24.99
 • KONVEKTOR PER NGROHJE VIVAX
  CH-2006FW 1600W

  Tipi I Nxemses:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:1200W/2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Garancioni :12 muaj

  29.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED
  SINBO SFH3325

  Ngrohës: infra të kuqe Zona e ngrohjes :23 m2 Energjia e ngrohjes: 2500 W Kontroll: mekanike

  29.99
 • NXEMSE ME TELA BECKER 2000W
  200QT81

  Ngohes Elektrik :Me tela 4 Fuqia e Ngrohjes:2000W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: në 2 faza me termostat

  29.99
 • NXEMSE ME TELA AKEL
  AS1200

  Ngohes Elektrik :Me tela 3 Fuqia e Ngrohjes:2100W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: Rregullueshme termostat

  34.99
 • RADIATOR PANEL ST 2000W
  CH-2000B

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri

  39.99
 • RADIATOR PANEL ST 2500W
  CH-2500B

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:2500W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri

  39.99
 • KONVEKTOR PANEL VIVAX
  PH-1500 1500W

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:1500W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri Garancioni :12 muaj

  39.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED
  HUGO H-IN2500

  Ngrohës: infra të kuqe Zona e ngrohjes :23 m2 Energjia e ngrohjes: 2500 W Kontroll: mekanike

  39.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED 2500W HUGO H-IN2500

  8866000015817

  39.99
 • ,

  NXEMSE ME TELA KING
  K 6265

  Ngohes Elektrik :Me tela 4 +1 Fuqia e Ngrohjes:2750W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: në 4 faza me termostat

  44.90
 • NXEMSE ME TELA AKEL
  AS1210TS

  Ngohes Elektrik :Me tela4 Fuqia e Ngrohjes:2900W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: Rregullueshme termostat-4 përdorime të ndryshme të energjisë

  49.00
 • NXEMSE AKEL ME TELEKOMANDE
  AS1210RC

  Ngohes Elektrik :Me tela 5 Fuqia e Ngrohjes:2900W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: Rregullueshme termostat-4 përdorime të ndryshme të energjisë Me Telekomandë

  49.99
 • RADIATOR HUGO
  H-11B 11 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2500W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 11 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  52.99
 • RADIATOR HUGO
  H-13B 13 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2500W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 13 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  59.99
 • NXEMSE ME PLINE RIMIDA BLACK

  3901183780109

  60.90
 • RADIATOR HUGO
  H-15B 15 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2900W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 15 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  64.99
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 1500-1WI 1500W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:1500W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×620×105 Pesha:3.8kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni: 2 Vite

  75.00
 • FTOHES I AJRIT VIVAX HOME AC-6081

  Fuqia:600W Funksioni:3 in 1 (Ftohje,Pastrimin e Ujit,dhe Lagshtia) Shpejtesia:3 Kapaciteti:8L Garancion: 1 Vite

  79.99
 • KAMIN PROTERMO LAVA BASIC 259015 6KW

  Dimensionet:33x36x83 Pesha:38 kg Fuqia e Ngrohjes:6 KW Siperfaqe:120 mm

  85.00
 • KAMIN PROTERMO LAVA BASIC 259016 6KW

  Dimensionet:33x36x83 Pesha:38 kg Fuqia e Ngrohjes:6 KW Siperfaqe:120 mm

  85.00
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 2000-1WI 2000W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:2000W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×822×105 Pesha:4.8kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni: 2 Vite

  85.00
 • KAMIN MINI ALBA

  3904683380183

  99.90
 • ,

  APARAT UJI BECKER ECO LM-YL1-1091B

  Aparat uji me sistem të ftohjes dhe ngrohjes nga BECKER. Ngjyra e bardhë Fuqia e ngrohjes/Fuqia e ftohjes 500w/80w Kapaciteti i rezervuarit të ujit te nxehtë 304S.S/1L  Kapaciteti i rezervuarit të ujit të ftohtë 304S.S/3.2L Rendimenti i ujit nxehtë 5 L/H ftohtë 2.8 L/H Dimensioni i produktit 285 x 290X820 (W*D*H) mm Pesha neto 11 kg  Certifikuar nga CE Garancion: 12 muaj

  109.90
 • KAMIN ALBA I MESEM

  3904683380190

  109.90
 • KAMIN ALBA

  3904683380213

  109.90
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 2500-1WI 2500W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:2500W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×997×105 Pesha:5.6kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni: 2 Vite

  119.00
 • APARAT I UJIT CONTI CSS-335

  Rerzervuar për ujë te ftohtë: 3.2L/H Rerzervuar për ujë te ngrohtë: 0.75L Garancion: 6 Muaj 8699936752286

  119.90
 • KAMIN DL-1 190011

  8855000002721

  124.90
 • KAMIN ALBA ELEGANT

  3904683380244

  129.90
 • NXEMSE ME PLIN KUPOLLE HMXD-A E BARDHE

  3901183780130

  149.90
 • KAMIN ALBA ME DY DYRE

  3904683380220

  149.90
 • KAMIN DL-1.1 GUS 120018

  8866000001288

  159.90
 • VENTILATOR ME UJE BECKER HW-26MC03

  Madhesia: 26 inch Garancion: 6 Muaj

  169.00
 • KAMIN ALBA ME FURRE

  3904683380237

  169.90
 • KAMIN DL-2.1 GUS 120020

  8866000001289

  179.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 9-SHE ACP-09CH25AES R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A++ Ngrohja:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-15°C deri 50°C Niveli i zhurmës: 59/56dB Garancion: 2 Vite

  199.00
 • , ,

  KLIME MONTUESE MAX MAC ACARG7-12-BR3 VETEM FTOHJE 12-SHE

  Kapaciteti i Ftohjes:3223W Kapaciteti i ngrohjes:3516W Qarkullimi i ajrit:650m3 Gaz Ekologjike:R410 Niveli i Zhurmes:39Db 5310311003450 Pa gypa dhe Mbajtese 4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  229.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 12-SHE ACP-12CH35AEX R410A

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-7°C deri 43°C Niveli i zhurmës: 41/56dB Garancion: 2 Vite

  249.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 9-SHE ACP-09PT25AEH NGROHJE DHE FTOHJE R410

  Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohje:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.0L/h AirFlow:370m3/h Kapaciteti i ftohjes:2600W Kapaciteti i ngrohjes:2500W Niveli i zhurmës: 52DB Dimensionet:466x397x765mm 3856005168378

  249.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 9-SHE ACP-09PT25AEF VETEM FTOHJE R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.0L/h Kapaciteti i ftohjes:2600W Niveli i zhurmës: 51DB Dimensionet:454x365x700mm Garancion: 2 Vite 3856005168385

  269.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE TCL TAC-12CHPA/K FTOHJE DHE NGROHJE R410

  Me gypa dhe mbajtese Klasa e Energjise:A Fuqia e ftohjes:1200W Fuqia e ngrohjes:1080W Gaze Ekologjike:R410 Garancion: 4 Vite(24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  279.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 12-SHE  ACP-12PT35AEF VETEM FTOHJE R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Kapaciteti i ftohjes:3500W Niveli i zhurmës: 53.7dB Garancion: 2 Vite 3856005158966

  299.90
 • , ,

  KLIME LEVIZESE VIVAX 12-SHE ACP-12PT35AEH NGROHJE DHE FTOHJE R410

  Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohje:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h AirFlow:425m3/h Kapaciteti i ftohjes:3500W Kapaciteti i ngrohjes:2900W Niveli i zhurmës: 53.7DB Dimensionet:466x397x765mm

  299.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX 12-SHE ME INVERTER ACP-12CH35AEQI R410

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A++ Ngrohja:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-15°C deri 50°C Niveli i zhurmës: 40/56dB Garancion: 2 Vite

  349.90
 • MI Pastrues Ajri AC-M2-AA 2

  - filtron ajrin me një kapacitet fantastik prej 310 m³ / h - kontrollohet nga një telefon duke paralajmruar edhe kur filtri ka nevojë për zëvendësim - Zë një sipërfaqe të barabartë me një fletë A4 të letrës - Prodhon afro 10,000 litra ajër të pastër për minutë (310 m³ / h) - Filtri me 3 shtresa heq 99.99% të grimcave PM2.5 - Monitorimi i cilësisë së ajrit në kohë reale dhe kontrolli i shpejtësisë automatike - Niveli i zhurës vetëm 30 dB (kjo është heshtur!). *Të gjitha këto teknologji përparime janë të mjaftueshme për të bërë që ju të vendosni për të marrë atë TANI! Dimensionet: Lartësia: 520mm Gjerësia: 240mm Thellësia: 240mm Diametri i filtrit: 200mm Lartësia e filtrit: 293mm Gjatësia e kordonit të energjisë: 1.8m Pesha: rreth 4.8 kg (duke përfshirë filtrat) *është e pajisur me makina elektrike të punuara nga Japonia, përgjegjës për ventilimin dhe furnizimin me ajër, respektivisht. Konsumi minimal i energjisë -1.5W Konsumi maksimal i energjisë - 31W

  349.90
 • MI Pastrues Ajri AC-M4-AA 2S

  * Modeli i ri i pastrimit të ajrit Xiaomi 2S nuk është vetëm një version i përmirësuar i Mi Air 2, por edhe një kombinim i karakteristikave të modelit Pro. - Produkti 2 filtër dhe me një vlerë të pastrimit të ajrit të pastër (CADR) prej 310m³ / h, me karakteristika shtesë të versionit Pro si sensor lazeri të grimcave dhe ekran OLED që mundësojnë të tregon vlerat në kohë reale PM2.5. - Përveç që tregon vlerat PM2.5, ai gjithashtu mund të zbulojë grimcat aq të vogla sa 0.3μm në madhësi - Lidhje me WIFI - Me detector të kualitetit të ajrit - Pesha: 4.5kg me filter të përfshirë - Niveli i zhurës vetëm 40 dB - Zona e aplikueshme: 30 m²

  349.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX ME INVERTER 12-SHE ACP-12CH35AERI R410A

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A++ Ngrohja:A+ Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h Niveli operativ:-15°C deri 50°C Niveli i zhurmës: 38/5dB Garancion: 2 Vite

  399.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE MAX MAC ACARG7-18-BR5 VETEM FTOHJE 18-SHE R410

  Pa gypa dhe Mbajtese 4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  399.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE TCL ME INVERTER 12-SHE TAC-12CHSA/HCI

  Me gypa dhe mbajtese Kapaciteti: 12000 BTU INVERTER Klasa energjisë: A Gas Ekologjik R410A Kapaciteti në ftohje 3.5 kW Kapaciteti në ngrohje 3.8 kW Niveli operativ: -15°C LED Display Niveli i zhurmës: 38/54dB Garancion: 4Vite(24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë) 8866000017249

  449.90
 • , ,

  KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 18-SHE ACP-18CH50AEX R410A

  Pa gypa dhe Mabjtese Klasa e Energjise: Ftohja:A Ngrohja:A Kapaciteti i ajrosjes:1.8L/h Niveli operativ:-7°C deri 43°C Niveli i zhurmës: 43/56dB Garancion: 2 Vite 3856005167265

  479.90
 • MI Pastrues Ajri AC-M3-AA PRO

  - Ekran i hollë OLED - Mbulimi i zonës së madhe - Kontrolli i aplikacionit Smart Mi Home - Sistemi i ri i presionit aerodinamik - Dizajn i shkëlqyeshëm për të përshtatur estetikën e shtëpisë tuaj - Sensorat: Sensori i grimcave të lazerit, temperaturës dhe lagështisë - Fuqia: 1.5 ~ 66W - Shkalla e pastrimit të ajrit të pastër: 500m³ / h - Zona e aplikueshme: 60 m² * Përparësi: Është e pajisur me një sistem të avancuar të presionit të ajrit që ndryshon cilësinë e ajrit në dhomën tuaj 8 herë në vetëm një orë. Ajri që pastron Mi Air Purifier Pro pastron ajrin për çdo 7.5 minuta, që është më e shpejtë se një pastrues i zakonshëm!

  499.00
 • , ,

  KLIME MONTUESE MAX-ACARG7-24-BR7 VETEM FTOHJE 24-SHE R410

  Pa gypa dhe Mbajtese 4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)

  579.90