Shërbimi për klient

Pastrues Ajri

Cmimi

Lloji • MI Pastrues Ajri AC-M2-AA 2

  - filtron ajrin me një kapacitet fantastik prej 310 m³ / h - kontrollohet nga një telefon duke paralajmruar edhe kur filtri ka nevojë për zëvendësim - Zë një sipërfaqe të barabartë me një fletë A4 të letrës - Prodhon afro 10,000 litra ajër të pastër për minutë (310 m³ / h) - Filtri me 3 shtresa heq 99.99% të grimcave PM2.5 - Monitorimi i cilësisë së ajrit në kohë reale dhe kontrolli i shpejtësisë automatike - Niveli i zhurës vetëm 30 dB (kjo është heshtur!). *Të gjitha këto teknologji përparime janë të mjaftueshme për të bërë që ju të vendosni për të marrë atë TANI! Dimensionet: Lartësia: 520mm Gjerësia: 240mm Thellësia: 240mm Diametri i filtrit: 200mm Lartësia e filtrit: 293mm Gjatësia e kordonit të energjisë: 1.8m Pesha: rreth 4.8 kg (duke përfshirë filtrat) *është e pajisur me makina elektrike të punuara nga Japonia, përgjegjës për ventilimin dhe furnizimin me ajër, respektivisht. Konsumi minimal i energjisë -1.5W Konsumi maksimal i energjisë - 31W

  349.90
 • MI Pastrues Ajri AC-M4-AA 2S

  * Modeli i ri i pastrimit të ajrit Xiaomi 2S nuk është vetëm një version i përmirësuar i Mi Air 2, por edhe një kombinim i karakteristikave të modelit Pro. - Produkti 2 filtër dhe me një vlerë të pastrimit të ajrit të pastër (CADR) prej 310m³ / h, me karakteristika shtesë të versionit Pro si sensor lazeri të grimcave dhe ekran OLED që mundësojnë të tregon vlerat në kohë reale PM2.5. - Përveç që tregon vlerat PM2.5, ai gjithashtu mund të zbulojë grimcat aq të vogla sa 0.3μm në madhësi - Lidhje me WIFI - Me detector të kualitetit të ajrit - Pesha: 4.5kg me filter të përfshirë - Niveli i zhurës vetëm 40 dB - Zona e aplikueshme: 30 m²

  349.90
 • MI Pastrues Ajri AC-M3-AA PRO

  - Ekran i hollë OLED - Mbulimi i zonës së madhe - Kontrolli i aplikacionit Smart Mi Home - Sistemi i ri i presionit aerodinamik - Dizajn i shkëlqyeshëm për të përshtatur estetikën e shtëpisë tuaj - Sensorat: Sensori i grimcave të lazerit, temperaturës dhe lagështisë - Fuqia: 1.5 ~ 66W - Shkalla e pastrimit të ajrit të pastër: 500m³ / h - Zona e aplikueshme: 60 m² * Përparësi: Është e pajisur me një sistem të avancuar të presionit të ajrit që ndryshon cilësinë e ajrit në dhomën tuaj 8 herë në vetëm një orë. Ajri që pastron Mi Air Purifier Pro pastron ajrin për çdo 7.5 minuta, që është më e shpejtë se një pastrues i zakonshëm!

  499.00