Shërbimi për klient

Peshore

Cmimi

Lloji • , ,

  PESHORE CLATRONIC
  PW 3369

  Peshore elektronike e xhamit Ekran LCD Njësi peshuese në kg, lb, st Matja shkon deri në 150 kg Aktivizimi automatik

  9.99
 • , ,

  PESHORE PER KUZHINE CLATRONIC KW 3367

  Peshore dixhitale Sipërfaqe e bërë prej çeliku Ekran LCD qartë i lexueshëm Madhësia (W x H x L): përafërsisht 150 x 20 x 180 mm Peshat deri në 5 kg Njësi matëse të rregullueshme në g, kg dhe lb Funksionimi i baterisë: 2 x AAA (bateritë nuk furnizohen)

  9.99
 • , ,

  PESHORE PER KUZHINE CLATRONIC BLACK KW 3626

  Peshore dixhitale Sipërfaqe e bërë nga qelqi me cilësi të lartë Ekran LCD qartë i lexueshëm Njësi matëse të rregullueshme: g, lb-oz, ml, fl-oz Aktivizimi automatik Peshat deri në 5 kg Stabilitet i lartë përmes këmbëve të gomezuara Treguesi i baterisë së ulët

  9.99
 • PESHORE KUZHINE KING
  EC 315

  Kapaciteti: 2Kg

  12.99
 • PESHORE CONTI
  CPS-205

  14.99
 • ,

  PESHORE FELIX
  FL593

  Peshore digjitale

  14.99
 • PESHORE FELIX
  FL594

  14.99
 • PESHORE KUZHINE MUHLER
  KSC-2020R

  14.99
 • , ,

  PESHORE TEFAL PP1060V0

  Peshore elektronike me performancë të lartë Dizajn i hollë me një platformë të rehatshme xhami Kapacitet të lartë deri në 150 kg Auto ON / OFF Me një bateri të përfshirë

  14.99
 • PESHORE FELIX
  FL598

  15.99
 • PESHORE KUZHINE TEFAL
  BC5108VO

  17.99
 • , ,

  PESHORE KUZHINE TEFAL
  BC1500VO

  Materiali Çelik Inox Ndalje Automatike Kapaciteti: 5 kg

  19.99
 • , ,

  PESHORE KUZHINE DIGJITALE TEFAL BC5220V0 5KG

  Kapaciteti i enes: 1.25L për të matur dhe përzier përbërësit Kapacitet 5 kg Funksioni Smart Ndalje automatike

  24.99