Shërbimi për klient

Radiator Panel

Cmimi

Lloji • RADIATOR PANEL ST 2000W
  CH-2000B

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri

  39.99
 • RADIATOR PANEL ST 2500W
  CH-2500B

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:2500W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri

  39.99
 • RADIATOR HUGO
  H-11B 11 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2500W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 11 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  52.99
 • RADIATOR HUGO
  H-13B 13 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2500W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 13 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  59.99
 • RADIATOR HUGO
  H-15B 15 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2900W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 15 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  64.99