Shërbimi për klient

Vluese uji

Cmimi

Lloji • VLUESE UJI HUGOH-VI001

  Kapaciteti: 1.8L Fuqia: 1500W 8866000015534

  9.99
 • , ,

  VLUESE UJI VIVAX WH-120G

  Kapaciteti: 1.2L Garanci: 1 vit

  15.00
 • , ,

  VLUESE UJI CLATRONIC WKS 3692 1.5L

  Kapaciteti: 1.5L Stainless steel On/Off (i ndriçuar blu)

  17.99
 • ,

  VLUESE E UJIT ADLER 1.8L AD 1208

  Fuqia 2200 W Kapaciteti 1.8L Tregues i ndritshëm i nivelit të ujit Baza rrotulluese 360 ​​shkallë Dizajn modern dhe ergonomik

  17.99
 • , ,

  VLUESE UJI CLATRONIC WK 3452 WHITE 1.8L

  Kapaciteti: 1.8L Filter i lëvizshëm 2200 W

  19.99
 • ,

  VLUESE E UJIT 1.7L ADLER AD 1274

  1850-2200W Kapaciteti maksimal: 1.7l Kapaciteti min: 0,5l Baza rrotulluese Matës i nivelit të ujit me shkallë Ndriçim LED Mbyllet automatikisht

  19.99
 • , ,

  VLUESE E UJIT TEFAL KO120130

  Materiali: plastikë Filter i lëvizshëm Tregues i nivelit të ujit Element i fshehur i ngrohjes Butoni on/off Fikje automatike

  19.99
 • , ,

  VLUESE UJI GLAS WKS 3680 CLATRONIC 1.7L

  Kapaciteti: 1.7 litra Trup qelqi / çelik Qelqi i sigurisë rezistent ndaj nxehtësisë Kapak çeliku Mbushje dhe zbrazje e lehtë Lidhje lidhëse e rrotullueshme 360 ​​° Ndezës / çaktivizues (blu i ndriçuar) Element i mbuluar i ngrohjes prej çeliku inox Shkyçja automatike Treguesi i jashtëm i nivelit të ujit Mbrojtje e mbinxehjes

  19.99
 • , ,

  VLUESE UJI KING
  K-571

  Materialii strehimit: Porcelan 0.8 L 1750 W Elementi i fshehur i ngrohjes prej çeliku inox Mbrojtje nga ndezja pa ujë Mbyllja automatike kur vlon

  22.99
 • , ,

  VLUESE UJI TEFAL
  K0150F30

  Kapaciteti: 1.5L Fuqia: 2400W Bazë rrotulluese 360 ​​° Ndalje automatike

  29.99
 • , ,

  VLUESE E UJIT TEFAL KO151530 2400W RED

  Vluese transparente Monitorim 360 shkallë i nivelit të ujit Ngrohës i fshehur Lehtë për tu pastruar 1.5L Filtri qe pastrohet

  29.99
 • , ,

  VLUESE E UJIT TEFAL KO151030 ORANGE 1.5L 2400W

  Kapaciteti: 1.5L Bazë lëvizëse 360 ° Transparente 2400W

  29.99
 • VLUESE UJI TEFAL
  K0150130

  Kapaciteti: 1.4L Fuqia: 2400W

  29.99
 • , ,

  Vluese uji Bosch
  TWK7601

  Ngjyra: E Bardhe Baza e lëvizshme 360 ​​° Lehtë për tu pastruar Fuqa 2200W Kapaciteti: 1.7 liter Garancioni: 2 Vite Filtri anti-limescale Ndezje / fikje e ndriçuar

  34.99
 • , ,

  Vluese uji Bosch
  TWK3A014

  Ngjyra: E Kuqe Kapaciteti 1.7 liter Fuqia: 2400W Garancioni: 2 Vite

  39.99
 • , ,

  Vluese uji Bosch
  TWK7607

  Ngjyra: Krem Fuqia 2200W Kapaciteti: 1.7 l Materiali: plastike Garancioni: 2 Vite

  39.99
 • Vluese uji Bosch
  TWK3A011

  Ngjyra:E Bardhe Kapaciteti:1.7L Fuqia:2400w Gjatesia e kabllos:80cm Garancioni: 2 Vite

  39.99
 • Vluese uji Bosch
  TWK6A011

  Ngjyra: E Bardhe/Hirit e erret Fuqia: 2400W Kapaciteti: 1.7 liter Materiali: plastike Garancioni: 2 Vite

  44.99
 • VLUESE UJI GORENJE
  K17G INOX

  Fuqia: 2200 W Kapaciteti: 1.7 Liter Materiali: Inox

  49.99