Shërbimi për klient

Blog

6-Artikulli-780x438

AZTECH feston 10 vjetorin e themelimit të kompanisë

Kompania AZTECH, si rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike në Kosovë feston 10 vjetorin, meqë rast sjell ofertën e cila do të jetë valide nga data 5 deri më 9 dhjetor, me çmime dhe oferta që janë pasqyrim i këtij edicioni festiv.

10 vite eksperiencë, profesionalizëm dhe cilësi, e bëjnë që AZTECH të jetë distributor lider i teknologjisë si dhe kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve të teknologjisë në Kosovë.

Hapja e dyqanit të parë daton nga janari, i vitit 2009 në Prishtinë në rrugën Agim Ramadani. Në vitin 2011 filloi zgjerimi me bashkpunime në shumicë edhe në qytetet e tjera të Kosovës, ndërsa në vitin 2013 AZTECH, shfaq një nismë të re me dyqanet e saj brenda qendrave tregëtare, kështu duke qenë prezente në 10 qytete të ndryshme. Në këtë mënyrë AZTECH paraqiti një imazh të ri në fushën e teknologjisë, duke ofruar shërbim cilësor dhe me staf të kualifikuar, gjë që ndikoi pozitivisht në zhvillimin e kompanisë, duke e bërë atë kompani lider në vend në këtë fushëveprim. Vlera e shtuar e kompanisë AZTECH Electronics u paraqit në vitin 2017 ku si pjesë e dyqaneve AZTECH Electronics u hap edhe sektori AZTECH Home. Kështu, duke e përcjell qartë vizionin dhe qëllimin e kompanisë, që të gjitha produktet dhe pajisjet e shtëpisë të gjinden në një vend për qëllim të plotësimit të nevojave të konsumatorit, gjithmonë duke ofruar kualitet, cilësi dhe çmim të arsyeshëm. Sot, AZTECH ka një gamë të zgjeruar me produkte dhe brende të njohura ndërkombëtare si: Philips, Samsung, Toshiba, Sharp, Lenovo, Bosch, Blackview, Braun, Remington, Babyliss, Hugo etj, dhe numëron gjithësej 18 pika të shitjes në të gjithë Kosovën.

“10 vjetori është rast i veqantë për ne, plot 10 vite eksperiencë, profesionalizëm dhe punë e palodhshme e të gjithë punëtorëve ku përfshihen më shumë se 150 puntorë në kompaninë tonë. Në këto 10 vite jemi munduar t’i qëndrojmë sa më besnik klientëve tanë dhe i kemi shërbyer dinjitetshëm besimit të konsumatorit, dhe do të vazhdojmë në të ardhmën me të njejtën pikënisje. Ne sot jemi këtu fal punëtorëve, klientëve dhe brendeve botërore”, u shpreh z. Gojart Shaqiri, drejtor i përgjithshëm i kompanisë AZTECH.

Kuptohet që me rastin e ditëlindjes së 10-të të kompanisë AZTECH do të mbahen 4 ditë festë të përcjellura me superçmime dhe oferta të pa ofruara më herët në tregun Kosovar. Andaj ftojmë të gjithë të intersuarit për pajisje teknologjike apo elektroshtepiake të vizitojnë pikat e shitjes së AZTECH Electronics dhe të përfitojnë nga çmimet si dhe nga mundësia e blerjes deri në 12 këste pa kamatë.