Shërbimi për klient

Aparat për Zierje

Cmimi

Lloji • ,

  APARAT PER ZIERJEN E VEZEVE
  CLATRONIC EK 3497

  Kapaciteti deri në 6 vezë Ndërprerësi ON / OFF (i ndriçuar) Sinjal akustik Mbajtës i lëvizshëm i vezëve 400 W

  14.99
 • ,

  APARAT PER ZIRJEN E VEZEVE SENCOR SEG 710BP

  Kapaciteti deri në 7 vezë 3 nivele gatimi Shportë lëvizëse e vezëve e cila lejon servirjen e lehtë të vezëve

  19.99
 • ,

  APARAT PER PERGADITJEN E ORIZIT SRM 1500WH

  Punon në parim gatimi me avull 1.5L (për gatimin e 1200 g orizit) Operacion plotësisht i automatizuar I përshtatshëm për gatimin e të gjitha llojeve të orizit përfshirë orizin për Sushi Kapak qelqi me një hapje për lëshimin e avullit të tepërt Doreza praktike nga të dy palët Këmbët kundër rrëshqitjes Sistemi i trefishtë i sigurisë Aksesorë: Spatula speciale Filxhanin për matjen e orizit dhe ujit

  29.99
 • APARAT PER ZIRJE BRAUN
  FS20

  I përshtatshëm për zierje të perimeve

  69.99