Shërbimi për klient

Aparat per bluarjen e mishit

Cmimi

Lloji • APARAT PER BLUARJEN E MISHIT
  CLATRONIC FW 3151

  Fuqia: 1000 W

  44.99
 • APARAT PER BLUARJEN E MISHIT
  CLATRONIC FW 3506

  Fuqia: 1200 W

  44.99
 • APARAT PER BLUARJEN E MISHIT
  TEFAL NE205138

  Fuqia: 1400W

  89.99
 • APARAT PER BLUARJEN E MISHIT
  BOSCH MFW45020

  Ngjyra: Hiri Fuqia: 1600 W Kapaciteti: 2.7 kg/min Grirëse mishi në 5 madhësi Aks rezervë për bluarjen e qofteve dhe sallamë Garancioni: 2 Vite

  99.90
 • APARAT PER BLUARJEN E MISHIT
  BOSCH MFW3630I

  Ngjyra: E Bardhë / Portokalli Kablli: 1.2m Kapaciteti: 1.9 kg / min Fuqia: 1600 W Garancioni: 2 Vite

  109.90