Shërbimi për klient

Blender

Cmimi

Lloji • BLENDER DORE CLATRONIC
  SM 3577

  Fuqia:180W Niveli Shpejtesise:1 Volte:220-240V Dimensionet (Gjer x Lart x Thell):375 x 60 x 60 mm

  9.99
 • BLENDER DORE BOMANN
  SM 354 CB

  10.90
 • BLENDER DORE VIVAX
  SB-250WH

  10.99
 • BLENDER DORE VIVAX
  SB-250SS

  11.90
 • BLENDER DORE CLATRONIC
  SM 3081

  11.90
 • BLENDER ELAN
  PN-888P

  Kapaciteti: 1.5L Fuqia: 350W

  11.99
 • BLENDER DORE KING P 955

  Fuqia:400W Niveli Shpejtesis:2 Volte:220-240V Dimensionet:375 x 60 x 60 mm

  17.99
 • Blender dore Bosch
  MSM14000

  Ngjyra: E bardhe Fuqia: 400 W Materiali: Plastike 2 Vite Garancion

  19.99
 • SET BLENDER SOKANY
  SM-5010S-9

  Fuqia: 600W

  19.99
 • SET BLENDER BOMANN
  SMS 349 CB

  19.99
 • ,

  SET MIKSER DHE BLENDER
  CLATRONIC HM 3524

  19.99
 • BLENDER DORE MULTIMIX CONTI
  CMB-205

  Fuqia: 300W

  22.90
 • BLENDER DORE RUSSELL HOBBS
  22110-56

  22.90
 • BLENDER DORE KING
  K-964

  Fuqia: 550W

  24.90
 • BLENDER DORE TEFAL TURBOMIX PLUS
  HB100138

  Blender dore Ngjyra:E Bardhë Fuqia: 350W

  26.99
 • BLENDER DORE BOSCH
  MSM2410K

  Garancioni: 2 Vite

  29.00
 • BLENDER CREAM MIX ARZUM
  AR192

  29.90
 • Blender dore Bosch
  MSM2410PW

  Ngjyra: E Bardhe/Vjollce Fuqia 400W, 1 shpejtesi Kembe inox Kyç sigurie 2 Vite Garancion

  29.99
 • Blender dore Bosch MSM2410YW

  Ngjyra: E Bardhe/Verdhe Fuqia: 400 W, 1 shpejtesi 2 Vite Garancion

  29.99
 • BLENDER DORE RUSSELL HOBBS
  22240-56

  29.99
 • BLENDER DORE GORENJE
  HB400W

  Ngjyra: E bardhe Fuqia: 400 W Materiali: Plastike

  29.99
 • Blender dore Bosch
  MSM2410DW

  Ngjyra: E Bardhe/Kalter Fuqia: 400 W, 230 V, 1 shpejtesi 2 Vite Garancion

  32.00
 • ,

  Set Blender dhe Grires Bosch
  MSM14200

  Ngjyra: E Bardhe Fuqia: 400w Garancioni: 2 Vite

  35.00
 • BLENDER DORE BOSCH
  MSM66110I

  Garancioni: 2 Vite

  39.99
 • SET BLENDER DORE BOSCH
  MSM6A60

  Garancioni: 2 Vite

  39.99
 • SET BLENDER BOSCH
  MMBM401W

  Garancioni: 2 Vite

  49.00
 • BLENDER RUSELL HOBBS DORE 3IN1 18980-56 RH26002/1

  Fuqia:400W Niveli Shpejtesis:1 Funksioni:3 In 1 Volte:220-240V Dimensionet:22,4 x 13,2 x 21,4 cm

  49.00
 • BLENDER RUSSELL HOBBS 21350-56

  Fuqija:650W Shpejtesia:2 Kapacitei:0.7l

  49.00
 • SET BLENDER DORE BRAUN
  MQ325 HB

  Fuqia: 550W

  59.00
 • Blender per peme Bosch MMB21P0R

  Fuqia: 500W Teh Inox Buton me 2 rregullime te shpejtesise Ene plastike 2.4 l Garancioni: 2 Vite

  69.90
 • BLENDER DORE BOSCH MSM87110

  Fuqia:750W Niveli Shpejtesis:12 Volte:220-240V Dimensionet:3402 x 63 x 63 mm Pesha neto:1.1 kg Garancioni: 2 Vite

  69.90
 • Zbritje
  1200

  BLENDER NUTRIBULLET 600 5PCS GOLD

  Fuqia:600W Kapaciteti:0.7L Dimension:9,2x20x25 cm

  105.00 69.90
 • BLENDER BOSCH
  MMBM7G3M

  Garancioni: 2 Vite

  79.00
 • MULTI BLENDER BOSCH MCM3100W

  Fuqia: 800 W Enë 2.3 L & Nivele shpejtësie: 2 20 Funksione Lloji i prerëseve: Çelik Thika për coptim,preres etj Garancioni: 2 Vite

  89.90
 • BLENDER BRAUN
  MX-2000

  Fuqia: 220W

  119.00
 • NUTRIBULLET 12 ELEMENTE

  Fuqia:600W Kapaciteti:0.7L Numri Aksesoreve:12 Pesha:3.55 kg

  119.90
 • NUTRIBULLET PRO FAMILY SET 9 PCS

  Fuqia:900 W Kapaciteti:0.9 L Numri Aksesoreve:7 Pesha:3.65 kg

  149.90