Shërbimi për klient

Grirës

Cmimi

Lloji



 • GRIRES HUGO
  H-GR001 300W 230V 50HZ

  Ngjyra: E Zezë Fuqia: 300 W Enë qelqi

  14.99
 • Zbritje
  mc-2501-slika[1]

  GRIRES VIVAX
  MC-2501

  Fuqia: 250 W

  15.99 14.99
 • GRIRES CLATRONIC
  MZ 3579

  14.99
 • GRIRES BOMANN
  MZ 450 CB 300W

  19.99
 • GRIRES BOMAN
  MZ 464

  19.99
 • GRIRES FELIX
  FL188

  Fuqia: 600W Enë qelqi

  24.99
 • GRIRES KING
  K716

  24.99
 • GRIRES GORENJE S300W 1L

  Fuqia: 300 W Kapaciteti i enës:1 L Materiali i enës: Plastik Lloji i prerëseve: Çelik

  27.99
 • Grires Bosch
  MMR08A1

  Ngjyra: E Bardhe Fuqia 400W Madhesia e gotes: 800 ml 2 Vite Garancion

  29.99
 • GRIRES ARZUM
  AR145

  Fuqia: 400W

  34.99
 • Grires Bosch
  MMR08R2

  Ngjyra: E Kuqe Ene plastike: 0.8 liter Fuqia: 400 W Teh çeliku Mund te futet ne mikrovale 2 Vite Garancion

  34.99
 • ,

  Set Blender dhe Grires Bosch
  MSM14200

  Ngjyra: E Bardhe Fuqia: 400w Garancioni: 2 Vite

  34.99
 • GRIRES GORENJE
  S400W

  Fuqia: 400 W Dimensionet: 25.5 × 15 × 18 cm

  34.99
 • Grires universal Bosch
  MMR15A1

  Fuqia: 550W Kapaciteti: 1500 ml Ngjyra: E Bardhe Garancioni: 2 Vite

  39.99