Shërbimi për klient

Mikser

Cmimi

Lloji • Mikser dore Hugo
  H-MI001

  Fuqia: 100W 7 Shpejtesi

  7.99
 • MIKSER ME BAZE HUGO
  H-MB002

  Fuqia: 120W 7 Shpejtesi

  12.99
 • MIKSER DORE VIVAX
  HM-301 W

  Fuqia: 300 W

  13.90
 • MIKSER DORE CLATRONIC
  HM 3014

  13.99
 • MIKSER DORE SOKANY
  SM-5003

  Fuqia: 250W

  14.99
 • MIKSER DORE BOMANN
  CB 334

  Fuqia: 200 W

  16.90
 • MIKSER DORE SAYONA
  SZJ-701

  Fuqia: 400W

  19.90
 • MIKSER ME BAZE CLATRONIC
  HMS 3320

  19.90
 • ,

  SET MIKSER DHE BLENDER
  CLATRONIC HM 3524

  19.99
 • MIKSER DORE CONTI
  CMX-105

  Fuqia: 300 W

  24.90
 • MIKSER DORE RUSSELL HOBBS
  RH20932 19420-56

  25.90
 • MIKSER DORE TEFAL
  HT250138

  Ngjyra: E bardhë Fuqia: 200W

  27.00
 • Mikser dore Bosch
  MFQ3010S

  Ngjyra: E bardhe Fuqia: 300 W Garancioni: 2 Vite

  29.90
 • MIKSER I DORES BOSCH
  MFQ3020S

  Fuqia: 300 W Garancioni: 2 Vite

  29.90
 • Mikser dore Bosch
  MFQ22100S

  Ngjyra: E Bardhe/Hiri Fuqia: 375W Garancioni: 2 Vite

  29.99
 • Mikser dore Bosch
  MFQ2210PS

  Ngjyra: E Bardhe/Vjollce Fuqia 375W, 4 shpejtesi Garancioni: 2 Vite

  34.90
 • MIKSER DORE RUSSELL HOBBS
  18966-56

  34.90
 • MIKSER DORE GORENJE
  ME510W

  Fuqia: 425 W Dimensionet: 18.5 × 13.5 × 9 cm Pesha: 1,1 kg

  34.99
 • Mikser dore Bosch
  MFQ2210DS

  Ngjyra: E Bardhe/Kalter Fuqia 375W, 4 shpejtesi dhe buton turbo shtese Garancioni: 2 Vite

  35.90
 • MIKSER DORE BOSCH
  MFQ4030K

  Garancioni: 2 Vite

  39.99
 • Mikser me baze Bosch
  MFQ36460S

  Fuqia:450W Shpejtesia:5 Diemnsionet e produktit: 154 x 208 x 74 mm Gjatesia e kabllos: 130cm Garancioni: 2 Vite

  59.99
 • MIKSER ME BAZE BOSCH
  MUM4405

  Ngjyra: E bardhë Kapaciteti: 3.9 L, 2 KG brum Fuqia: 500w 4 shpejtesi Garancioni: 2 Vite

  79.00
 • MIKSER ME BAZE PROFESIONAL BOSCH MUM4825

  Garancioni: 2 Vite

  99.00
 • MIKSER ME BAZE BOSCH
  MUM44R1

  Ngjyra: E Kuqe Kapaciteti: 3.9 L, 2.7 KG brum Fuqia: 500 W 4 shpejtesi Garancioni: 2 Vite

  109.00
 • MIKSER DORE BRAUN
  M1000

  Fuqia: 500 W 5 Shpejtësi, plus Turbo

  119.00
 • MIKSER ME BAZE BOSCH
  MUM58K20

  Garancioni: 2 Vite

  199.00