Shërbimi për klient

KUJDESI PERSONAL

Cmimi

Lloji • MAKINE PER HUNDE AEG
  NE 5609B

  5.99
 • MAKINE PER QETHJE CLATRONIC
  HSM 3430

  7.99
 • FIGARO AEG HC 5672

  Fuqia:25W, 220-240V Dimensionet:43 x 47 x 330 mm

  8.99
 • THARSE PER FLOKE GAMA
  3900

  9.99
 • FIGARO FELIX
  FL584

  9.99
 • MAKINE PER HUNDE / VESH BABYLISS
  E650E

  9.99
 • FIGARO PER FLOKE AEG
  HC 5665

  9.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE AEG HC 5680

  Fuqia:20W, 220-240V Dimensionet:285 x 45 x 43 mm

  9.99
 • MAKINE PER HUNDE / VESH BABYLISS
  E600XE

  10.99
 • DREJTUESE PER FLOKE CLATRONIC
  MULTI MC 3020

  11.99
 • FIGARO BABYLISS
  271CE

  Materiali Qeramikë Fuqia: 230V

  12.99
 • FIGARO ROWENTA
  CF2115FO

  Fuqia: 25W

  12.99
 • FIGARO ROWENTA
  CF2118F0

  Ngjyra:E bardhë me të zezë Temperatura: 150 C Diametër: 16 mm Materiali: Qeramikë 2 Vite Garancion

  13.99
 • , ,

  Tharëse për flokë Babyliss D212E 2000W

  Fuqia : 2000W Nivele shpejtësie :2 Gjatësia e kabllit: 1.8 M

  14.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISS D212E

  Fuqia: 2000W Nivele shpejtësie: 2 Gjatësia e kabllit: 1.8 m

  14.99
 • Zbritje
  61U8IlxrOSL._SL1500_

  MAKINE E RROJES REMINGTON
  TF70

  Qendrueshmëria e baterisë: 60 min 4008496823703

  24.99 14.99
 • MAKINE PER QETHJE AEG
  HSM/R 5596

  14.99
 • ,

  Tharëse për flokë CLATRONIC HTD 3055

  3 cilësime të temperaturës / fuqisë 2 cilësime të shpejtësisë Difuza profesionale dhe grykë formuese Filtri i marrjes së ajrit, i lëvizshëm Strehim i butë me prekje Mbrojtje nga mbinxehja Lak i varur Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz, max. 2000 W

  15.99
 • FIGARO ROWENTA
  CF2116FO

  15.99
 • Makine e rrojes AEG
  HSM/R 5673/5638

  15.99
 • THARSE PER FLOKE ROWENTA
  CV1322F0

  Fuqia: 1600W 2 Shpejtësi Gjatësia e kabllos: 1.8M

  17.99
 • FIGARO BABYLISS
  C319E

  Ngjyra:E zezë/argjend Diametër: 19mm Temperatura: 180 C

  17.99
 • , ,

  Tharëse për flokë Remington D2400 E51 R45342

  Fuqia : 1400W Nivele shpejtësie :2 Gjatësia e kabllit : 2m

  19.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISS
  D322WE

  19.99
 • ,

  Zbritje
  718IGf8RDPL._SL1500_[1]

  DREJTUESE PER FLOKE REMINGTON
  MINI S2880

  Drejtuese mini Nxehtësia deri në 200 C Pllaka: 15 cm Materiali Qeramikë, Teflon dhe Turmalinë 4008496647965 2 Vite Garancion

  29.99 19.99
 • FIGARO ARZUM
  AR5028 XL

  Diametër: 32MM Fuqia: 52W

  19.99
 • Zbritje
  71cloKx5j4L._SL1500_ (1)

  FIGARO BABYLISS
  C325E

  Ngjyra: E zezë Temperatura: 180 C Diametër 25 mm 3030050069426

  24.99 19.99
 • Zbritje
  255110157-tn120-0

  FIGARO LISA
  AR5023

  Diametër: 19MM Fuqia: 32W Slim

  22.99 19.99
 • Zbritje
  61PZap98+uL._SL1500_

  FIGARO REMINGTON
  AS404

  4008496824342

  29.99 19.99
 • Zbritje
  universalnyj-trimer-4-nasadki-remington-pg180-e51[1]

  MAKINE E RROJES REMINGTON
  PG180 E51

  4008496725762

  29.99 19.99
 • MAKINE PER QETHJE BABYLISS
  E696E

  19.99
 • Drejtuese per floke Babyliss
  ST325E

  Veshje me qeramikë kristali, për mbrojtje të flokut Temperatura: 230°C Ngrohje e menjëhershme Dimensionet e pllakës (mm): 23 x 100 Mekanizëm bllokues 3030050093759

  22.99
 • THARESE PER FLOKE ROWENTA
  CV4330F0

  22.99
 • Depilator Babyliss
  G220E

  Rezistencë ndaj ujit Forcon lëkuren dhe ofron komfor Kokë të dyfishtë, për efikasitet optimal 2 nivele të shpejtësisë Kërkon 2 bateri AA 2 Vite Garancion

  22.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE REMINGTON
  S1400

  Pllaka qeramike Temperatura maksimale: 210 C Koha e nxehtësisë: 30 sekonda LED në dritën e treguesit

  24.90
 • , ,

  Tharëse për flokë Babyliss D342E

  24.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISS D342E

  3030050121278

  24.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP1030F5

  Depilator me dy shpejtesi Pastrohet me uje 3121040035320

  24.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP1025F5

  3121040037294

  24.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE ROWENTA
  SF1510F0

  Fuqia: 36W Temperatura: 200 C 2 Vite Garancion

  24.99
 • ,

  DREJTUSE PER FLOKE ROWENTA
  SF1511F0

  Ngjyra:E Bardhë / Zezë / Kaltër Temperatura: 200 C Materiali: Qeramikë

  24.99
 • ,

  DREJTUSE PER FLOKE, FIGARO ARZUM
  AR5025M

  24.99
 • FIGARO ARZUM
  AR5033

  Diametër: 25MM Fuqia: 50W

  24.99
 • FIGARO BABYLISSC20E

  Formë spirale: 25mm - 13mm Temperatura: 220°C Maksimumi Teknologji e ngrohjes së shpejtë Material qeramike

  24.99
 • FIGARO BABYLISS
  C338E

  Ngjyra:E Zezë/argjend Diametri: 38 mm Temperatura: 180 C

  24.99
 • FIGARO BABYLISS
  C519E

  Ngjyra: E zezë/argjend Diametër: 19 mm Temperatura: 200 C

  24.99
 • Zbritje
  61cFyn0uh6L._SL1500_[1]

  FIGARO REMINGTON
  CI2725

  Temperatura 210 C Diametër: 25mm Kablli: 1.8 m 4008496824496

  44.99 24.99
 • FIGARO PER FLOKE ROWENTA
  CF3352

  Temperatura: 2 shkallë (500 W dhe 1000 W) + ajrit të ftohtë Materiali: Qeramikë 2 brusha: Diametër 50 dhe 38 mm

  24.99
 • Set Babyliss
  E823E

  Mbushje me bazë Brisk rroje 3 krehër për flokë Makinë prerëse për flokë, hundë dhe vesh 2 Vite Garancion

  24.99
 • ,

  SET BABYLISSE824E

  24.99
 • MAKINE E RROJES BABYLISSE707CE

  24.99
 • MAKINE PER QETHJE BABYLISS
  E707E

  24.99
 • MAKINE PER QETHJE ROWENTA
  TN1050F1

  24.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISSD413PE

  27.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISS D362E

  Fuqia: 2300W Nivele shpejtësie: 6 Gjatësia e kabllit: 1.8 m

  27.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE BABYLISSST326E

  Ngjyre e zeze, Materiali Qeramikë Gjatësia 110 mm Temperatura 235 ° C E pershtatshme per floke te lagura

  27.99
 • FIGARO REMINGTON
  AS300 E51

  2 nivele te ngrohjes 2 furça 19mm dhe 25mm Kabelli: 1.8m

  29.90
 • , ,

  Tharëse për flokë Remington PRO D3080

  Fuqia 2000 W Nivele shpejtësie : 3 Motor : DC Gjatësia e kabllit: 1.8 m

  29.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISS 6609E

  3030050099058

  29.99
 • THARESE PER FLOKE REMINGTON
  D3080

  Fuqia: 1875W 3 Shpejtësi 2 Vite Garancion

  29.99
 • THARESE PER FLOKE ROWENTA
  CV5351F0

  29.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP2810F0

  Depilator me 2 shpejtesi Depilon nga 0.5 mm, 220-240 V Gjatësia e kabllos 2M 3121040054048

  29.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE BABYLISS
  ST327E

  Materiali Diamond me Veshje qeramike Përdorni në flokë të lagur Temperatura: 235 C

  29.99
 • ,

  DREJTUSE PER FLOKE REMINGTON CERAMIK 215

  Temperatura:215C Pllake:Ceramic Modeli:Slim Volte:120-240V Ngrohja:30s

  29.99
 • ,

  DREJTUSE PER FLOKE ROWENTA
  SF1512F0

  Pllakë qeramike Temperatura 200 C Kabllo 1.8 m 2 Vite Garancion

  29.99
 • Zbritje
  20036947b[1]

  MAKINE PER RROJE / HUNDE
  REMINGTON MB4122

  4008496873050

  39.99 29.99
 • Zbritje
  PF7200prd1_MAIN

  MAKINE E RROJES REMINGTON
  PF7200

  4008496823550

  54.99 29.99
 • Zbritje
  61MCz4QGlhL._SL1500_

  MAKINE PER QETHJE REMINGTON
  HC5035

  Prerje me gjatësi: 1.5mm - 2.5cm 9 kombinime te krehërve me ngjyra 4008496867387

  49.99 29.99
 • MAKINE PER QETHJE ROWENTA
  TN1210F0

  29.99
 • Zbritje
  remington_d_3191gp[1]

  THARESE PER FLOKE REMINGTON
  D3191GP

  Cantë gratis 4008496869435

  49.99 34.99
 • DEPILATOR BABYLISS SIMPLE G800E

  Disqe unike Numri i disqeve: 40 Nivele shpejtesie: 2 Kokë që mund te pastrohet me ujë Kapak opsional për masazh Aksesorë shtesë: Qanta 3030050122176

  34.99
 • DEPILATOR BRAUN
  SE1170 L

  4210201656128

  34.99
 • Zbritje
  pics-31124-45334560100_1_34060

  DREJTUSE PER FLOKE REMINGTON
  R45334

  4008496716890

  54.99 34.99
 • FIGARO REMINGTON
  CI1019

  Temperatura: 180-210 C Ngjyra:E zezë

  34.99
 • Zbritje
  41WJliRGdTL._SL1200_

  FIGARO REMINGTON
  CI6325

  4008496725281

  49.99 34.99
 • THARESE PER FLOKE BABYLISS
  D371E

  Fuqia: 2000W

  39.99
 • THARESE PER FLOKE ROWENTA
  PRO CV4721F0

  Fuqia: 2100 W

  39.99
 • Zbritje
  [img][5][1][900x1234][1]

  DEPILATOR ARZUM
  AR532

  2 Shpejtësi Depilon nga 0.5 mm 2 Vite Garancion

  44.99 39.99
 • ,

  Zbritje
  [img][5][1][900x1234]

  DREJTUESE PER FLOKE BRAUN
  ES1

  Pllaka qeramike lundruese Gati për përdorim brenda 60 sekondave Temperatura deri në 185 C 13 cilësime të ndryshueshme të temperaturës

  59.99 39.99
 • Zbritje
  1-braun-satin-hair-5-st510-strightener-diagonally[1]

  DREJTUESE PER FLOKE BRAUN
  ST510

  59.99 39.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE REMINGTON
  S1510

  Drejtuese Slim Materiali: qeramikë Temperatura: 220 C

  39.99
 • FIGARO RROTULLUESE PER FLOKE AS531E BABYLISS

  Fuqia:700W Temperatura:180 ° C Shpjetesia:2 Diametri:35 mm 3030050122299

  39.99
 • Zbritje
  711aiNdjlmL._SL1500_

  FIGARO ME BRUSHE REMINGTON
  AS800

  Brusha 21 mm dhe 38 mm me thumba Fuqia 800 W Buton për rregullimin e temperaturës 4008496824311

  49.99 39.99
 • ,

  SET REMINGTON
  PG350

  39.99
 • ,

  SET ROWENTA
  TN1410F0

  39.99
 • MAKINE PER QETHJE REMINGTONAPPRENTICE HC5018

  Prerje ne gjatesi te flokëve Minimum 3 mm dhe max 1.8 cm Pesë kombimnime te prerjes që variojnë nga 3-18mm (3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 18mm) Materiali I thikave çelik

  39.99
 • MAKINE PER QETHJE REMINGTON
  HC5150

  Prerje me gjatësi: 1mm - 42mm Tension operativ: 220-240 V / 50-60 Hz Qendrueshmëria e baterisë: 30 min 4008496652341

  39.99
 • MAKINE PER QETHJE ROWENTA
  TN2300F0

  39.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISS
  AS550E

  Fuqia: 800W

  44.90
 • SET MANIKYR PEDIKYR BABYLISS
  8480E

  44.99
 • DEPILATOR BRAUN
  3170 LEGS

  Depilator me dy shpejtesi Fuqia: 110 ~ 240v 4210201048640

  44.99
 • DEPILATOR BRAUN
  3370 LEGS & BODY

  4210201048701

  44.99
 • Zbritje
  710Yg7iTMVL._SL1500_[1]

  FIGARO BRAUN
  EC2

  Materiali: Qeramikë Diametër: 32MM Temperatura: 185 C 5 Nivele të temperaturës

  69.99 44.99
 • MAKINE E RROJES SET REMINGTON
  PG6030

  Tehe të veshura me Titan 5 kombinime fikse (1,5 - 12mm) dhe 1 kombinim i rregullueshëm (2 - 16mm)

  44.99
 • DEPILATOR REMINGTON
  EP7010

  Depilator me dy shpejtesi Pastrohet me uje

  49.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP2832

  2 Shpejtësi Madhësia Ultra-kompakt Koka të lëvizshme për larje 2 Vite Garancion

  49.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISSAS551E

  Ngjyra:E Zezë Dy shpejtësi Dy brusha me diametër 35 mm dhe 50 mm 2 Vite Garancion

  49.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISS
  2736E

  Ngjyra: Violet Furçë flokësh rrotulluese Materiali: Qeramikë Diametër: 197mm

  49.99
 • MAKINE E RROJES BRAUN
  150-S1

  49.99
 • MAKINE PER QETHJE BRAUN
  HC3050

  49.99
 • MAKINE PER QETHJE REMINGTON
  HC5200

  49.99
 • DEPILATOR BABYLISS
  G700E

  Ngjyra: E Kaltert/Bardhë Rezistencë ndaj ujit 2 shpejtësi 2 Vite Garancion

  54.99
 • DEPILATOR BRAUN
  3380 LEGS & BODY

  4210201049838

  54.99
 • ,

  THARESE & FIGARO ROWENTA
  CF9032F0

  Fuqia: 700W

  59.99
 • DREJTUSE PER FLOKE ROWENTA
  CF6430D0

  59.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISS 1000W AS200E

  Fuqia:1000W Temperatura:180 ° C Shpjetesia:2 Numri Temperatures:2 Diametri:50 mm Tejra:3 Pjese Shtese

  59.99
 • MAKINE PER QETHJE BRAUN
  HC5050

  59.99
 • ,

  DREJTUESE PER FLOKE REMINGTON
  S6505 E51

  Digital display Temperatura: 150 C - 230 C Pllaka 110mm

  69.99
 • FIGARO RROTULLUESE ROWENTA
  CF9220D0

  Fuqia: 1000W 2 Shpejtësi Gjatësia e kabllos 1.8M 2 Vite Garancion

  69.99
 • FIGARO RROTULLUESE ROWENTA
  CF9320D0

  69.99
 • MAKINE E RROJES BRAUN
  170-1

  69.99
 • FIGARO ME BRUSHE ROWENTA
  CF9421D0

  Konsumi i energjisë: 800 W Numri i temperaturave: 2 Gjatësia e kabllos: 1.8 m Funksionet: Ionizim, ajri i ftohtë

  79.99
 • MAKINE E RROJES BRAUN
  CRUZ5FACE

  89.99
 • MAKINE E RROJES BRAUN
  320 S-4

  89.99
 • Zbritje
  XR1350_PRD4

  MAKINE E RROJES REMINGTON
  XR1350

  4008496789641

  119.90 89.99