Shërbimi për klient

Depilator

Cmimi

Lloji • Depilator Babyliss
  G220E

  Rezistencë ndaj ujit Forcon lëkuren dhe ofron komfor Kokë të dyfishtë, për efikasitet optimal 2 nivele të shpejtësisë Kërkon 2 bateri AA 2 Vite Garancion

  22.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP1030F5

  Depilator me dy shpejtesi Pastrohet me uje 3121040035320

  24.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP1025F5

  3121040037294

  24.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP2810F0

  Depilator me 2 shpejtesi Depilon nga 0.5 mm, 220-240 V Gjatësia e kabllos 2M 3121040054048

  29.99
 • DEPILATOR BABYLISS SIMPLE G800E

  Disqe unike Numri i disqeve: 40 Nivele shpejtesie: 2 Kokë që mund te pastrohet me ujë Kapak opsional për masazh Aksesorë shtesë: Qanta 3030050122176

  34.99
 • DEPILATOR BRAUN
  SE1170 L

  4210201656128

  34.99
 • Zbritje
  [img][5][1][900x1234][1]

  DEPILATOR ARZUM
  AR532

  2 Shpejtësi Depilon nga 0.5 mm 2 Vite Garancion

  44.99 39.99
 • SET MANIKYR PEDIKYR BABYLISS
  8480E

  44.99
 • DEPILATOR BRAUN
  3170 LEGS

  Depilator me dy shpejtesi Fuqia: 110 ~ 240v 4210201048640

  44.99
 • DEPILATOR BRAUN
  3370 LEGS & BODY

  4210201048701

  44.99
 • DEPILATOR REMINGTON
  EP7010

  Depilator me dy shpejtesi Pastrohet me uje

  49.99
 • DEPILATOR ROWENTA
  EP2832

  2 Shpejtësi Madhësia Ultra-kompakt Koka të lëvizshme për larje 2 Vite Garancion

  49.99
 • DEPILATOR BABYLISS
  G700E

  Ngjyra: E Kaltert/Bardhë Rezistencë ndaj ujit 2 shpejtësi 2 Vite Garancion

  54.99
 • DEPILATOR BRAUN
  3380 LEGS & BODY

  4210201049838

  54.99