Shërbimi për klient

Figaro

Cmimi

Lloji



 • FIGARO AEG HC 5672

  Fuqia:25W, 220-240V Dimensionet:43 x 47 x 330 mm

  8.99
 • FIGARO FELIX
  FL584

  9.99
 • FIGARO PER FLOKE AEG
  HC 5665

  9.99
 • FIGARO BABYLISS
  271CE

  Materiali Qeramikë Fuqia: 230V

  12.99
 • FIGARO ROWENTA
  CF2115FO

  Fuqia: 25W

  12.99
 • FIGARO ROWENTA
  CF2118F0

  Ngjyra:E bardhë me të zezë Temperatura: 150 C Diametër: 16 mm Materiali: Qeramikë 2 Vite Garancion

  13.99
 • FIGARO ROWENTA
  CF2116FO

  15.99
 • FIGARO BABYLISS
  C319E

  Ngjyra:E zezë/argjend Diametër: 19mm Temperatura: 180 C

  17.99
 • FIGARO ARZUM
  AR5028 XL

  Diametër: 32MM Fuqia: 52W

  19.99
 • Zbritje
  71cloKx5j4L._SL1500_ (1)

  FIGARO BABYLISS
  C325E

  Ngjyra: E zezë Temperatura: 180 C Diametër 25 mm 3030050069426

  24.99 19.99
 • Zbritje
  255110157-tn120-0

  FIGARO LISA
  AR5023

  Diametër: 19MM Fuqia: 32W Slim

  22.99 19.99
 • Zbritje
  61PZap98+uL._SL1500_

  FIGARO REMINGTON
  AS404

  4008496824342

  29.99 19.99
 • ,

  DREJTUSE PER FLOKE, FIGARO ARZUM
  AR5025M

  24.99
 • FIGARO ARZUM
  AR5033

  Diametër: 25MM Fuqia: 50W

  24.99
 • FIGARO BABYLISSC20E

  Formë spirale: 25mm - 13mm Temperatura: 220°C Maksimumi Teknologji e ngrohjes së shpejtë Material qeramike

  24.99
 • FIGARO BABYLISS
  C338E

  Ngjyra:E Zezë/argjend Diametri: 38 mm Temperatura: 180 C

  24.99
 • FIGARO BABYLISS
  C519E

  Ngjyra: E zezë/argjend Diametër: 19 mm Temperatura: 200 C

  24.99
 • Zbritje
  61cFyn0uh6L._SL1500_[1]

  FIGARO REMINGTON
  CI2725

  Temperatura 210 C Diametër: 25mm Kablli: 1.8 m 4008496824496

  44.99 24.99
 • FIGARO PER FLOKE ROWENTA
  CF3352

  Temperatura: 2 shkallë (500 W dhe 1000 W) + ajrit të ftohtë Materiali: Qeramikë 2 brusha: Diametër 50 dhe 38 mm

  24.99
 • FIGARO REMINGTON
  AS300 E51

  2 nivele te ngrohjes 2 furça 19mm dhe 25mm Kabelli: 1.8m

  29.90
 • FIGARO REMINGTON
  CI1019

  Temperatura: 180-210 C Ngjyra:E zezë

  34.99
 • Zbritje
  41WJliRGdTL._SL1200_

  FIGARO REMINGTON
  CI6325

  4008496725281

  49.99 34.99
 • FIGARO RROTULLUESE PER FLOKE AS531E BABYLISS

  Fuqia:700W Temperatura:180 ° C Shpjetesia:2 Diametri:35 mm 3030050122299

  39.99
 • Zbritje
  711aiNdjlmL._SL1500_

  FIGARO ME BRUSHE REMINGTON
  AS800

  Brusha 21 mm dhe 38 mm me thumba Fuqia 800 W Buton për rregullimin e temperaturës 4008496824311

  49.99 39.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISS
  AS550E

  Fuqia: 800W

  44.90
 • Zbritje
  710Yg7iTMVL._SL1500_[1]

  FIGARO BRAUN
  EC2

  Materiali: Qeramikë Diametër: 32MM Temperatura: 185 C 5 Nivele të temperaturës

  69.99 44.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISSAS551E

  Ngjyra:E Zezë Dy shpejtësi Dy brusha me diametër 35 mm dhe 50 mm 2 Vite Garancion

  49.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISS
  2736E

  Ngjyra: Violet Furçë flokësh rrotulluese Materiali: Qeramikë Diametër: 197mm

  49.99
 • FIGARO RROTULLUESE BABYLISS 1000W AS200E

  Fuqia:1000W Temperatura:180 ° C Shpjetesia:2 Numri Temperatures:2 Diametri:50 mm Tejra:3 Pjese Shtese

  59.99
 • ,

  THARESE & FIGARO ROWENTA
  CF9032F0

  Fuqia: 700W

  59.99
 • FIGARO RROTULLUESE ROWENTA
  CF9220D0

  Fuqia: 1000W 2 Shpejtësi Gjatësia e kabllos 1.8M 2 Vite Garancion

  69.99
 • FIGARO RROTULLUESE ROWENTA
  CF9320D0

  69.99
 • FIGARO ME BRUSHE ROWENTA
  CF9421D0

  Konsumi i energjisë: 800 W Numri i temperaturave: 2 Gjatësia e kabllos: 1.8 m Funksionet: Ionizim, ajri i ftohtë

  79.99