Shërbimi për klient

Kalorifer

Cmimi

Lloji • Zbritje
  Kalorifer

  KALORIFER HUGO 2000W
  JB-15

  Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes Fuqia e Ngrohjes :2000W Kontroll:Termostat I Rregullueshem Mbrojtja nga mbinxehja

  10.99 7.49
 • KALORIFER VIVAX 2000W
  FH-2050

  Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes Fuqia e Ngrohjes :2000W Kontroll:Termostat I Rregullueshem Mbrojtja nga mbinxehja

  9.99