Shërbimi për klient

Blog

Samsung_CES_Photo[1]

Samsungu krahas Galaxy S9 lanson mbushësin e ri të veçantë

Samsungu pritet të lansojë telefonin e ri Galaxy S9 dhe me të do të sjellë një mbushës të shpejtë të baterisë, pa kabllo.

Sipas disa raportimeve, tabllo e re do të ketë dy hapësira për mbushës dhe do të përkrahë mbushjen e shpejtë.

Mbushësi është i ngjashëm me atë aktualin – ka një hapësirë USB-C prapa dhe një flladitës për të parandaluar nxehjen e pajisjes.

Po ashtu pajisja do të ketë disa ngjyra për qasje më të mirë, e kuqja është duke u mbushur, e gjelbra është gati, ndërsa drita e pandërprerë paraqet gabime.

S9 pritet të lansohet në fund të muajit shkurt.

Koha.net