Shërbimi për klient

Blog

Samsung_Horticulture_LEDs_P2

Samsungu me LED përmirëson rritjen e bimëve

Samsung ka njoftuar se do të lansojë një paketë të re LED që përmirëson rritjen e bimëve.

LH351B Red lëshon valë të kuqe në një rreze 660 nanometer (nm) që përmirëson fotosintezën.

Ekziston edhe LG351B Red, i cili konsumon më pak dhe në mënyrë efektive kryen ngrohje për të lejuar fermat të ulin shpenzimet, thotë Samsung, transmeton KP.

Produktet LED do të mund të përdoren në ferma për të përmirësuar rritjen e bimëve dhe për të kursyer energji. Samsungu në biznesin e operacioneve tregtare LED hyri në vitin 2015, kur bleu kompaninë amerikane Yesco.

Kompania rivale LG gjithashtu ka markat e saj me bazë LED, të cilat janë kryesisht për vetura.

Koha.net