Levizese

608-650x489

FTOHES I AJRIT VIVAX HOME AC-6081

79.99
Kategoria:

Përshkrimi i produktit

Fuqia:600W
Funksioni:3 in 1 (Ftohje,Pastrimin e Ujit,dhe Lagshtia)
Shpejtesia:3
Kapaciteti:8L
Garancion: 1 Vite