12-She

ezgif.com-resize

KLIME LEVIZESE TCL TAC-12CHPA/K FTOHJE DHE NGROHJE R410

279.90
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Me gypa dhe mbajtese
Klasa e Energjise:A
Fuqia e ftohjes:1200W
Fuqia e ngrohjes:1080W
Gaze Ekologjike:R410
Garancion: 4 Vite(24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)