12-She

280412_prijenosni_klima_ure_aj_vivax_acp_12pt35aef

KLIME LEVIZESE VIVAX 12-SHE  ACP-12PT35AEF VETEM FTOHJE R410

279.90
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Pa gypa dhe Mabjtese
Klasa e Energjise:
Ftohja:A
Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h
Kapaciteti i ftohjes:3500W
Niveli i zhurmës: 53.7dB
Garancion: 2 Vite
3856005158966