12-She

mobilni-klima-uredjaj-acp-12ch35aeh-slika_1496_843[1]

KLIME LEVIZESE VIVAX 12-SHE ACP-12PT35AEH NGROHJE DHE FTOHJE R410

299.90
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Klasa e Energjise:
Ftohja:A
Ngrohje:A+
Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h
AirFlow:425m3/h
Kapaciteti i ftohjes:3500W
Kapaciteti i ngrohjes:2900W
Niveli i zhurmës: 53.7DB
Dimensionet:466x397x765mm