9-She

Zbritje
280412_prijenosni_klima_ure_aj_vivax_acp_12pt35aef

KLIME LEVIZESE VIVAX 9-SHE ACP-09PT25AEF VETEM FTOHJE R410

229.90 219.00
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Pa gypa dhe Mabjtese
Klasa e Energjise:
Ftohja:A
Kapaciteti i ajrosjes:1.0L/h
Kapaciteti i ftohjes:2600W
Niveli i zhurmës: 51DB
Dimensionet:454x365x700mm
Garancion: 2 Vite
3856005168385