9-She

mobilni-klima-uredjaj-acp-12ch35aeh-slika_1496_843[1]

KLIME LEVIZESE VIVAX 9-SHE ACP-09PT25AEH NGROHJE DHE FTOHJE R410

249.90
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Klasa e Energjise:
Ftohja:A
Ngrohje:A+
Kapaciteti i ajrosjes:1.0L/h
AirFlow:370m3/h
Kapaciteti i ftohjes:2600W
Kapaciteti i ngrohjes:2500W
Niveli i zhurmës: 52DB
Dimensionet:466x397x765mm
3856005168378