12-She

Zbritje
22-(00000002)

KLIME MONTUESE MAX MAC ACARG7-12-BR3 VETEM FTOHJE 12-SHE

229.90 199.00
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Kapaciteti i Ftohjes:3223W
Kapaciteti i ngrohjes:3516W
Qarkullimi i ajrit:650m3
Gaz Ekologjike:R410
Niveli i Zhurmes:39Db
5310311003450
Pa gypa dhe Mbajtese
4 Vite (24 muaj garancion i plotë dhe 24 muaj shërbim pa pagesë)