12-She

619869619912__q-dizajn-efa6a4c6aaf9b2feeeec09e21aa08bb8_product_large

KLIME MONTUESE VIVAX 12-SHE ME INVERTER ACP-12CH35AEQI R410

349.90
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Pa gypa dhe Mabjtese
Klasa e Energjise:
Ftohja:A++
Ngrohja:A+
Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h
Niveli operativ:-15°C deri 50°C
Niveli i zhurmës: 40/56dB
Garancion: 2 Vite