12-She

1466499

KLIME MONTUESE VIVAX VETEM FTOHJE 12-SHE ACP-12CH35AEX R410A

249.90
Categories: , ,

Përshkrimi i produktit

Pa gypa dhe Mabjtese
Klasa e Energjise:
Ftohja:A
Ngrohja:A
Kapaciteti i ajrosjes:1.2L/h
Niveli operativ:-7°C deri 43°C
Niveli i zhurmës: 41/56dB
Garancion: 2 Vite