Remington

819k-j20QAL._SL1500_[1]
71bTCspNqlL._SL1500_[1]71KR6xoiapL._SL1500_[1]71aPyR5t11L._SL1500_[1]81LO1JgepNL._SL1500_[1]

MAKINE E RROJES SET REMINGTON
PG6030

44.99
Kategoria:

Përshkrimi i produktit

Tehe të veshura me Titan
5 kombinime fikse (1,5 – 12mm) dhe 1 kombinim i rregullueshëm (2 – 16mm)