Shërbimi për klient

Blog

610779-punkt-mp02-inline-1

Telefoni i duhur për personat e varur ndaj “smartphone”

Brendi zviceran Punkt ka sjellë një telefon i cili është i përshtatshëm për ata të cilët duan të largojnë varësinë nga telefonat e mençur.

Ky telefon ka një ekran të vogël, pa mundësi për të instaluar aplikacione dhe konektim në internet.

Mirëpo, pavarësisht kësaj, telefoni kushton 400 dollarë, një çmim i kripur për një telefon që në dukje të parë është shumë i thjeshtë.

Mirëpo kompania e ka mbrojtur vendimin për çmimin duke thënë se ato shërbime që ofrohen janë të kualitetit të lartë.

Koha.net