Shërbimi për klient

Blog

https___blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_613923_98a1407c-7d4c-4a10-bae7-389fa5bb731d[1]

Facebook prezanton aplikacionin e ri për biznes

Facebook ka prezantuar versionin beta të aplikacionit Workplace Chat, dedikuar për përdoruesit e biznesit.

Bëhet fjalë për rivalin e aplikacionit Slack, e cila tashmë është pjesë e pakos së Workplace Desktop të Facebook.

Workplace Chat është ngjashëm me Facebook Messenger, me të cilin ndan opsione të ndryshme.

Workplace ka profil, grupe dhe News Feed, transmeton KP.

Aplikacioni i ri është hapi i parë i Facebookut në botën e softuerit desktop, pas një periudhe të gjatë.

Koha.net