Bambum është markë turke, që sjell funksionalitetin dhe përfitimet e drurit bambu tek konsumatorët. Duke ndjekur vazhdimisht axhendën botërore dhe duke hartuar dhe prodhuar produkte inovative, ekologjikisht miqësore dhe natyrore për nevojat e ndryshme të tyezës dhe përgatitjes së ushqimit, Bambum ka bërë një vend të fortë në sektorin e furnizimeve të shëndetshme në shtëpi. Bambum, i cili vendos rëndësinë për patentë dhe dizajn, është gjithmonë një hap përpara në këtë sektor me patentat dhe çmimet e dizajnit.