Bovictus është markë daneze, e themeluar në vitin 1992 nga Kim Krull Jørgensen i cili bëri hapin e parë drejt realizimit të ambicies së tij për të krijuar një firmë me shumicë që do të apelonte në tregun e "dhuratave" dhe dizajnit industrial. Gjatë viteve, ndërsa bota ka ndryshuar vazhdimisht, kështu ka bërë edhe Bovictus A / S. Vitet kanë shfaqur zhvillimin e një game të gjerë konceptesh dhe markash përbrenda. Sot, Bovictus është një firmë moderne me shumicë, duke ofruar një gamë të madhe të artikujve shtëpiake të dizajnuara funksionalisht. Bovictus njihet me koleksionet dhe markat e tyre, të zhvilluara në bashkëpunim të ngushtë me dizajnerë të talentuar dhe inovatorë dhe të shitur përmes markave të Zonës, Villa Collection dhe KJ Collection, ku secila prej tyre ka pozicionimin e vet unik. Bovictus vepron në 40 tregje në të gjithë Evropën, Lindjen e Mesme etj.