Kambukka është një organizatë e shitjes dhe marketingut e fokusuar në lançimin dhe shpërndarjen e markave të reja dhe të modës të konsumit në rajonin e EMEA. Në 2009 është prezantuar Contigo në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë. Sot, është prezent në 42 vende. Kambukka është distributor i prodhimeve të markës Contigo. Markë Contigo është në pronësi të Ignite USA, LLC dhe përdoret me leje. Contigo Contigo® është zhvilluar si linjë e thjeshtë, por funksionalisht inovative, miqësore me mjedisin për të ndihmuar njerëzit të përballen me sfidat e përditshme të jetës. Produktet janë elegant, por elastike; të hijshme e të fortë - kombinimi i përsosur i performancës. Produktet e Contigo® ju japin besimin që ju nevojitet për të përballuar ditën dhe krenarinë në të kuptuarit se keni blerë më të mirën. Përparësitë: BPA Cilësi e lartë Inovative Eko - i ndërgjegjshëm ndaj mjedisit